USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині вийшла книжка про пожежу. ФОТО

24 Лютого 2011 14:34
На Волині вийшла книжка для дітей, до якої увійшли поетичні та прозові твори на протипожежну тематику.
Презентація видання «Таємниця пожежі» відбулася 23 лютого в управлінні МНС у Волинській області, – повідомили в центрі пропаганди УМНС в області.
Автор переважної частини творів нової книги – ветеран пожежної охорони Анатолій Семенюк.
«Це видання, що вийшло уже після смерті автора, останній дар нашому колезі, а ще свідчення того, що справа його життя – письменницька діяльність на протипожежну тематику – знайшла гідних продовжувачів», – сказав на презентації начальник УМНС України в області Володимир Грушовінчук.
Він додав, що видання доповнене творами юних волинян – переможців всеукраїнських дитячих конкурсів.
Крім того, за словами Грушовінчука, нині триває робота над іншою книгою – з історії пожежної охорони Волині.
Спогадами про Анатолія Семенюка поділилися його колеги – ветерани пожежної охорони Василь Ромко, Іван Шмига та Володимир Новак.
250 примірників презентованої книги управління МНС передало заступникові начальника управління освіти та науки Волинської ОДА Валентині Загреві для безкоштовного розповсюдження в усіх дитячих дошкільних закладах області.
Книгу «Таємниця пожежі» Анатолія Семенюка видало управління МНС в області спільно з управлінням з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.
Побачило світ нове видання у Волинській обласній друкарні.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus