USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На «Волинському Великодні» Тетяни Ціхоцької буде шоу, частування та сюрпризи

22 Березня 2010 11:49
Концертне шоу Тетяни Ціхоцької «Волинський Великдень» відбудеться 7 квітня у Волинському обласному музично-драматичному театрі.
Прем’єра концертної програми відбулась два роки тому – у квітні 2008-го. «Нинішній концерт доповнений багатьма новини номерами, майже повністю змінено режисуру усього дійства» - каже автор ідеї шоу, а заодно його режисер та солістка Тетяна Ціхоцька.
«Тепер глядачі побачать цілий набір об’єднаних між собою сцен, кожна з яких відображає ту чи іншу святкову традицію. Буде і гуляння на галявині, і Великодня хода, жартівливе «в’язання колодки» і навіть святкування у шинку» - обіцяє митець.
Солісти програми  на чолі з Тетяною Ціхоцькою  протягом двох відділень концерту «пройдуться» від центру до околиці уявного святкового містечка,  влаштовуючи справжні святкові Великодні веселощі.

В ролі запальних музик, які не тільки акомпануватимуть солісткам, але й гратимуть власні композиції, виступить волинський квартет «Терлич».
Гостями шоу стануть Василь Чепелюк, тріо «Журавлина», фольклорний ансамбль Київського національного університету культури і мистецтв.
Цьогорічна група солістів «Волинського Великодня» – сестри Олена та Уляна Балан, Оксана Штембурська, квартет «Жайвір» - не тільки співає. Виконавцям доведеться  і танцювати, і розігрувати невеличкі мізансцени. «Деякі з музичних номерів стануть справжнім сюрпризом для глядачів» - обіцяє Тетяна Ціхоцька.
«Сподіваюсь, в залі не залишиться жодного понурого обличчя, адже при такій музиці душа по справжньому спалахує радістю» - говорить Тетяна Ціхоцька.
«Глядачі зможуть гарно відпочити – зі сцени прозвучить чимало відомих, популярних народних пісень, які ми зможемо поспівати усі гуртом».  Під час антракту в фойє театру відбудеться  святкове частування – широкий вибір великодніх закусок і традиційних українських напоїв запропонує спеціально запрошений колектив ресторану «Гопачок».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus