USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Навіть чотири «ні» нас не засмутили б», - Колос про виступ на Х-факторі

4 Вересня 2016 12:50
Вокаліст ФІОЛЕТу Колос поділився враженнями про чотири «так» на проекті «Х-фактор», що на телеканалі СТБ.

Нагадаємо, днями луцький гурт пройшов у наступний тур шоу«Х-фактор», виконавши пісню «TrueLove». До слова, восени під такою назвою гурт презентує свій міні-альбом.

Музикантів з успіхом одразу ж у мережі привітали шанувальники їхньої творчості.

«Було багато емоцій і ми це не приховуємо. Хвилювалися. І це попри те, що гурт ФІОЛЕТ вже існує майже сім років. Але досі ми не брали участі у подібних заходах. І, от, власне, наш виступ на Х-факторі - це своєрідний внутрішній успіх. Адже ми, так би мовити, вийшли із зони власного комфорту й отримали позитивний результат. Ми виступали багато на концертах, на різноманітних заходах. Але коли тебе оцінюють мільйони людей – це справді хвилююче.

Мені особисто дуже сподобалося висловлювання Андрія Данилка (сміється - ред). Знаю, що про його репліку і гурт ФІОЛЕТуже складають серії інтернет-мемів… І навіть якби нам сказали чотири «ні», ми все одно не засмутилися б, адже будемо розвиватися і надалі», - розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини вокаліст гурту Колос (Сергій Мартинюк).

До слова, 11 вересня вперше у Луцьку меломанів познайомлять із «Kolos & Brothers» - сольним проектом вокаліста ФІОЛЕТу Колоса в новому складі та свіжому звучанні.

«Хіпі-хоп, реггі, танцювальна електроніка, впізнавана лірична манера та самобутня сценічна енергетика. Знайомі та цілком нові пісні, сюрпризи та експерименти! Вривайся з нами!», - йдеться на сторінці ФІОЛЕТу у Фейсбук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Не глядач X-Фактора Показати IP 4 Вересня 2016 17:58
Пізно кондратюка звідти забрали. Саме через нього і марченко перестав дивитись це шоу. Вони так приїлись, що вже в печінках сидять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus