USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Найкращі фотографії 2014 року від National Geographic

26 Грудня 2014 07:00
Науково-популярне видання світу National Geographic відібрало найкращі фотографії зроблені у 2014 році, - повідомляє Еспресо.TV.

До рейтингу видання увійшло 10 світлин, зроблених у різних країнах світу.

Солдатська допомога (фото: Джой JDM)
Солдати американської армії четвертої стрілецької бригади повертаються додому після дев'ятимісячного перебування в Афганістані.

"Я завжди хотів зробити фото з цієї точки, всередині транспортного літака. Я попросив одного з членів екіпажу дозволу на фото, він був не проти. Я не робив цю фотографію для роботи, просто у мене був фотоапарат і я не міг опиратися такому захопливому моменту життя", - зазначив автор фото.

Сова вузлом (фото: Мауро Моцарелі)
Замаскована сова захищає своє гніздо.

Стрибок віри (фото: Ніколь Камбре)
Антилопа гну під час міграції кидається в потік ріки Мара в Танзанії. Щороку на початку міграції на краю рівнини Серенгеті під час сезонних дощів понад 1,5 мільйона тварин стикаються зі смертельним переходом, як ця антилопа.

Сольний перехід (фото Джиммі Чін)
Сповнений рішучості закінчити новий маршрут, скелелаз Алекс Хоннолд звисає над прірвою в Мусандамі (Оман).

Ключ до виживання (фото: Матьє Палей)
У киргизькому Паміру на півночі Афганістану люди живуть на великій висоті, де не ростуть агрокультури. Виживання залежить від тварин, їхнього м'яса та молока.

Світло після полудня (фото: Джон Брегг)
"Місто Санкт-Магдалена, Італія, простяглося у підніжжя гірського хребта Доломіт, з дивовижно красивим видом в другій половині дня", - пише фотограф Джон Брегг.

Піщані дюни Тоторі (фото: Хідеюкі Катагірі)
Піщані дюни Тоторі - найбільші в Японії поверхні, що простираються до горизонту на півдні країни. Прибережні дюни сформувались з піску і вітру більше 100 тисяч років тому.

Зимові прошарки (фото: Поль Ніклен)
Наївшись лосося та відклавши жир для зимової сплячки, грізлі носить пальто з льоду в Юконі (Канада).

Бірманські промені (фото: Марсело Кастро)
"У Старому Багані, Бірма (М'янма), молодий чернець знаходить ідеальне джерело світла, щоб прочитати книгу," – описує Марсело Кастро своє зображення.

Заготівля сіна (фото: Андрюс Йонушас)
"Моя камера завжди зі мною, коли я стрибаю в кабіну літака", - пише Андрюс Йонушас, який вирішив поєднати обидва свої хобі: літання та фотографію. Він зробив це фото під чай рейсу з Литви до Польщі.

"Мій колега і я летіли, щоб побачити чемпіонат світу з дельтапланеризму,"- розповів фотограф.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
1 Показати IP 26 Грудня 2014 09:36
Наші Карпати гарніші)
ддо до 1 Показати IP 26 Грудня 2014 09:53
Сам какашка
так Показати IP 26 Грудня 2014 11:50
класні фото

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus