USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Назвали кращі фільми 2010 року

5 Січня 2011 13:46
Гільдія продюсерів США (Producers Guild of America) у вівторок, 4 січня, оголосила номінантів на свої премії за підсумками 2010 року.

У число десяти номінантів на премію Гільдії продюсерів США потрапили такі фільми: «127 годин» (127 Hours) режисера Денні Бойла, «Чорний лебідь» (Black Swan) Даррена Аронофскі, «Початок» (Inception) Крістофера Нолана, «Боєць» (The Fighter) Девіда Расселла, «Діти в порядку» (The Kids Are All Right) Лізи Холоденко, «Король каже!» (The King's Speech) з Коліном Фертом, «Соціальна мережа» (The Social Network) Девіда Фінчера, «Місто злодіїв» (The Town) Бена Аффлека, «Історія іграшок-3» (Toy Story 3) та «Залізна хватка» (True Grit) братів Коенів.

Вважається, що за результатами церемонії вручення нагород Гільдії продюсерів можна передбачити результат нагородження премією Оскар. Так, у 2010 році продюсери присудили свою головну нагороду фільму «Повелитель бурі» (The Hurt Locker), який пізніше завоював Оскар у категорії Найкращий фільм, - пише Кореспондент.

Крім номінантів на премію найкращому продюсеру, гільдія продюсерів оголосила претендентів у телевізійних номінаціях. Зокрема, у категорії Найкращий драматичний серіал представлені «Божевільні» (Mad Men) і «Загублені» (Lost). У число претендентів на звання найкращого комедійного серіалу потрапили «Лузери» (Glee) та «Офіс».

Переможець продюсерської премії стане відомий 22 січня.

Цікаво, що в грудні 2010 року Гільдія кіноакторів США назвала номінантів на свої премії (Screen Actor Guild Award). Найбільше номінацій - по чотири - отримали фільми «Боєць» (The Fighter) Девіда Расселла і «Король каже!» (The King's Speech) Тома Хупера.

Також, що на початку грудня 2010 року фільм «Король каже!» отримав п'ять премій британського незалежного кіно (British Independent Film Awards), в тому числі і в головній категорії - Найкращий фільм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
mr.ZED Показати IP 5 Січня 2011 15:54
Город воров - касний фільм! Соціальна мережа - також цікавий, майже документальний фільм. Начало - не дуже сподобався решту не дивився
VSC Показати IP 6 Січня 2011 16:49
"Черный лебедь" в главной роли Портман. Фильм для тех, кому нравятся "игры больного разума" на фоне конкурентной борьбы в балетной труппе. Любителям боевиков и комедий - не смотреть.
DienBlell Показати IP 17 Березня 2012 00:01
:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus