USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перша українська мильна опера нагадуватиме «Покровські ворота»

17 Грудня 2009 14:42
Глядачам обіцяють,  що «Сусіди» – це буде перший український «мильний» серіал». Герої у ньому розмовлятимуть і українською, і російською мовами, а також на суржику.
Це буде серіал у жанрі соціальної драми. Стрічка називатиметься «Сусіди» - це спільний телепродукт «Інтер Медіа Продакшн» та Prima-film. Прем\'єра стрічки відбудеться 11 січня. Глядачам обіцяють, що «це буде перший український «мильний» серіал». Ви, напевно, поцікавитеся: чому перший, якщо ефіри сучасного ТБ так і кишать «мильними операми»? На це запитання відповідає Юрій Морозов, генеральний продюсер телекомпанії Prima-film:
«Існує принципова різниця між теленовелами, що зараз майже повністю заполонили екрани, і «мильними операми». Якщо теленовела – це завжди завершена історія з хепі-ендом та сюжетом, що розвивається від серії до серії, то «мильна опера» робиться за принципом «каравану історій».
Запросивши журналістів на розбивання тарілки, ознаменувавши тим самим початок зйомок, творці серіалу трохи прочинили завісу своєї творчої «кухні». Отже, герої «Сусідів» дещо нагадують героїв комуналки із старої радянської комедії «Покровські ворота», режисера Михайла Козакова. У новій картині сюжет оповідає про п\'ять сімей, які живуть в одному під\'їзді, а їхні квартири – звичайні київські «сталінки».
«Дія в «мильних операх» завжди має прив\'язку до певного місця, – розповідає «Дню» Єгор Бенкендорф, виконавчий продюсер телеканалу «Інтер». – Інколи це вулиця, як Coronation Street, або район, як East Enders, а інколи – ціле містечко, як усім відома «Санта Барбара». Наші герої – кілька сімей, які проживають у п\'ятиповерховому будинку.
Мовна тема також не оминула «Сусідів», герої розмовляють і українською, і російською мовами, а також на суржику – пише Телекритика.
Історія «Сусідів» почнеться зі святкування Старого Нового року. Над сценарієм серіалу працюють п\'ять авторів. За словами організаторів, вони роблять ставку не на розтиражовані раніше на екрані обличчя.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
seal Показати IP 17 Грудня 2009 16:28
Черговий серіал для пенсіонерів та домогосподарок з енною кількістю серій. Не думаю, що він чимось кардинально буде відрізнятись від інших. Дякувати Богу, в мене вдома подібним ніхто не захоплюється.
Юка Показати IP 17 Грудня 2009 21:50
До seal: тільки різниця у тому, що це вже буде українське мило. А система лишається тією самою - над сценарієм ще працюють, паралельно ідуть зйомки та ще й до того 11 січня запланована прем'єра. Після 11 - буде як і у всіх серіалах - вигадуємо сюжет з сьогодні на сьогодні. Якби хоча б він гумористичний був...
Таня Показати IP 23 Грудня 2009 17:27
До Юка і seal: Чому такі песимістичні прогнози? А раптом вам сподобається. Дочекаємося 11 січня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus