USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Помер актор Владислав Галкін

28 Лютого 2010 12:41
Медики встановили, що смерть актора, котрого знайшли мертвим в своєму ліжку, сталася два чи три дні тому. Можливо, в актора стався набряк підшлункової залози, що призвело до зупинки серця.
Попередні дані медогляду тіла актора Владислава Галкіна, виявленого мертвим у Москві 27 лютого, свідчать про те, що він помер два-три дні тому. Про це повідомило джерело в медичних колах столиці – пише ТСН.
«Актор помер у своєму ліжку, де і був виявлений. Первинний огляд показав, що актор помер кілька днів тому - приблизно два-три дні», - сказав медик. За його словами, причиною смерті Галкіна також міг стати набряк внутрішніх органів, зокрема підшлункової залози, що в підсумку призвело до зупинки серця. Остаточну причину смерті встановить розтин.
У свою чергу людина з близького оточення актора повідомила, що Владислав три дні не брав слухавку і за ці дні його ніхто не бачив.
Місяць тому Галкін пройшов двотижневий курс лікування в московській клінічній лікарні імені Боткіна, куди був доставлений із запаленням підшлункової залози, що загострилася на тлі новорічних узливань і переїдання.
У минулому році актор був засуджений за бійку з співробітниками міліції. 23 липня 2009 року в кафе в центрі Москви Галкін у відповідь на відмову бармена налити йому віскі вдарив стільцем по барной стійки.
Після цього, за версією слідства, актор дістав травматичний пістолет, вистрілив з нього і погрожував зброєю працівникам бару. Прибулі на місце інциденту міліціонери спробували заспокоїти актора, але у відповідь Галкін ударив одного з них по обличчю.
Акторові було пред\'явлено звинувачення в хуліганстві й наданні опору співробітникам правоохоронних органів. Наприкінці грудня Пресненський суд Москви засудив Галкіна до одного року і двох місяців ув\'язнення умовно з випробувальним терміном півтора роки. Галкін повністю визнав свою провину і покаявся у скоєному.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
голос Показати IP 28 Лютого 2010 13:46
об умерших,либо хорошо,либо никак. УРОДЫ!
citizen Показати IP 28 Лютого 2010 13:47
Земля йому пухом. Видатний був актор:(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus