USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пугачова подарувала Могилевській пісню, яку берегла для себе

11 Листопада 2009 19:07

Ювілейні 20-ті «Різдвяні зустрічі» Алли Пугачової цього року пройдуть у Києві. Режисером «Зустрічей», які відбудуться в київському Палаці спорту 11 грудня стане сама примадонна – інформують «Волинські новини».
Кажуть, Пугачова забажала, аби сцена була «живим» містом з будинками, дахами, стінами і вікнами, з яких з\'являтимуться артисти.
Самій же примі поставлять трон, на якому вона царствено сидітиме все дійство.
Для «Зустрічей» Пугачова приготувала три вбрання, в яких ще ніде не з\'являлася. Артисти, виконавши номер, не залишатимуть сцену, створюючи атмосферу театральної постановки.
Примадонна зізналася, що не боїться свинячого грипу. Давши концерти на півночі Росії, де теж лютує грип, співачка загартувалася. Правда, щоб уникнути непотрібних контактів, Пугачова оселиться не в центрі столиці, а за містом, в орендованому особняку.
Ліричну пісню, яку спочатку берегла для себе, Пугачова в останню мить подарувала Наталії Могилевській. Сама ж заспіває з Миколою Басковим.
З українських артистів у «Зустрічах» візьмуть участь Ірина Білик, Тіна Кароль і Вєрка Сердючка. Поки що Алла Борисівна забракувала номери Світлани Лободи, Анастасії Приходько і Міли Нітіч.
Мілу не врятувало навіть те, що вона стала власницею іменного призу від Примадонни на останній «Новій хвилі» – пише сайт «Таймер».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
alex Показати IP 11 Листопада 2009 19:21
Ось так сильні світу цього вершать долі "звичайних" артистів.
seal Показати IP 11 Листопада 2009 23:13
Та шо ж вони всі з тієї Росії всі до нас їдуть. У нас, що медом помазано? А Пугачова вже, по-моєму, років зо три тому говорила, що зав'язує з концертною діяльністю. Щось ніяк.........
Vetal Показати IP 12 Листопада 2009 09:59
Ну спочатку українці їдуть туди а потім на Батьківщину тягне. Більша половина рос.естради вихідці з України.
Куратор Показати IP 12 Листопада 2009 10:18
Та вона ж залишила сцену десь цыэъ зими. Хіба ні? Чи Примадонна як Кобзон - "он улетел, но обещал вернуться" по три рази прощатиметься. А ідея концерту мені подобається.
Юка Показати IP 12 Листопада 2009 13:59
не може Пугачова сидіти просто так, склавши руки. Постійно в русі, в роботі. Ось знову... Як же "різдвяні зустрічі" обійдуться без неї. Це нонсенс. Те, що Алла Борисівна забракувала Лободу - так їй і треба (ні слуху ні голосу немає), а ось чому ім'я Джамали не згадується у "білому" списку, цікаво
Roma Показати IP 12 Листопада 2009 14:33
Пучагова взагалі-то мала до Києва на ПМЖ переїджати...видно щось не склаллося.... з.і.Говорять що є великою любителькою у казино часто грати.
Таня Показати IP 12 Листопада 2009 17:51
МОЛОДЕЦЬ ПРИМАДОННА!І криза їй до одного місця, і свинячого грипу не боїться!
еук Показати IP 14 Листопада 2009 08:50
Пугачева будет петь - это ее жизнь. Пусть поет, а не то сопьется и умрет. А всяких бля-й возле себя пригрела, бо пипл хавает - бабло рубить с лохов надо.
Анна Показати IP 24 Листопада 2009 14:09
То, что отказала Лободе - молодец! Надо было еще Билык отказать, наэту стареющую пришмандовку противно смотреть, постоянно кривляющаяся идиотка. Куда смотрит Дикусар, молодой, интересный парень, неужели на свет клином сошелся на крокодилине Ирке!?
петлюра Показати IP 14 Квітня 2010 22:25
отправить на свалку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus