USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Романтика і містика Лучеська» - переможець театралізованих екскурсій

16 Червня 2017 13:55
У конкурсі туристичних спецпроектів управління туризму та промоції Луцька у співпраці з партнерами міста, перемогу здобула театралізована екскурсія «Романтика і містика Лучеська».

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Так, у рамках цьогорічного Конкурсу соціальних проектів туристичного спрямування, ініційованого і проведеного управлінням туризму та промоції міста Луцької міської ради у партнерстві з програмою «Активні громадяни» від Британської ради в Україні та ГО «Молодіжна платформа» у квітні, одним з переможців стала театралізована екскурсія «Романтика і містика Лучеська».

15 червня двадцять щасливчиків, які придбали квитки швидше за інших охочих, взяли участь в першій театралізованій мандрівці Старим містом. У світлі факелів та ліхтарів вони заново відкрили для себе його найцікавіші куточки, дізналися цікаву інформацію про історію та культуру Луцька, почули романтичні та містичні історії з ним пов’язані і скуштували «Нектар кохання». Відгуки учасників екскурсії лише позитивні.
Надалі такі екскурсії проводитимуть щоп'ятниці, суботи, неділі або в будь-який інший день на замовлення, якщо мінімальна кількість бажаючих у групі становитиме 15 осіб. Наступна екскурсія - вже цієї неділі, 18 червня, о 22.00. Вартість - 50 гривень з особи.

Квитки можна придбати в туристичному агентстві «Патріот» за адресою вул. Б. Хмельницького, 29, офіс 3а (з 10 по 19.00 в будні дні), або щодня у Центрі туристичної інформації та послуг за адресою вул. Сенаторки Левчанівської, 2, вул. Лесі Українки, 21 (з 09.00 по 18.00).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мисько Показати IP 16 Червня 2017 14:04
Я ще не був , а шо то тільки один актор ходить, а гроші на що пішли?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus