USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Особливі діти побували на нічній театралізованій екскурсії Луцьком

5 Вересня 2019 22:53
Вихованці громадської організації батьків дітей з психологічними порушеннями розвитку «Повір у себе» відвідали театралізовану екскурсію «Романтика та містика Лучеська», яку організувало управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У світлі факелів та ліхтарів діти та їх батьки відкрили для себе найцікавіші куточки древнього Лучеська, йдеться на сайті міськради.

Від Братського мосту до Замку Любарта присутніх супроводжував Станіслав Хрустель, привид польського лікаря-балвера, що блукає вулицями Луцька уже понад чотири століття. Він привідкрив завісу історії і містичності Лучеська, старих традицій і порядків. Упродовж дійства пан Станіслав жартував, цікаво переповідав легенди, час від часу задавав питання та винагороджував правильні відповіді пацьорками. На завершення екскурсії усіх присутніх пригостив «нектаром кохання».

Мандрівка відбулася в межах соціального проєкту «Соціальні послуги громаді».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus