USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Що цікавого відбуватиметься у Луцьку на День молоді: програма

25 Червня 2015 11:00
З нагоди Дня молоді та Дня Конституції України у Луцьку відбудеться громадський захід «Молодь єднає Україну». Початок свята запланували на 13:30 28 червня біля ТРЦ «Порт Сіті», інформує керівник оргкомітету події Валерій Пельц.

Так, вже о пів на другу розпочнеться конкурс дитячих малюнків на асфальті. В цей же час для дітей працюватиме дитяче містечко.

14:00 - молодіжне караоке;

15:00 - сімейний соціальний проект «Парад наречених Волині-2015». Більше 30 наречених пройдуть парадом від Палацу урочистих подій до головної сцени свята, де і відбудеться конкурс на кращу наречену Волині.



17:00 – для всіх поціновувачів смачної їжі відбудеться «Бургер чемпіонат», а також цікаві тематичні конкурси. Переможець чемпіонату отримає сертифікат на відвідування закладів однієї з мереж фаст-фуду протягом року.



О 18:00 розпочнеться 9-ий студентський конкурс краси «Перша леді Волині-2015», на якому визначать найгарнішу представницю студентської молоді Волині. Переможниця конкурсу отримає нагоду представляти нашу область на всеукраїнському конкурсі.



Завершить програму святкових заходів концерт гуртів «Санмай» і «Такалаба», який розпочнеться о 20:00.



Організатор: ГО «VolFest».

Партнери: ВМГО «Студентська республіка», журнал «Ваше весілля», «Студентська Рада Волині», «Фундація розвитку громад», та РА «Еліанс».



Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що під час заходу буде відбуватись благодійна акція по збору коштів для бійців АТО, а ще працюватимуть фотостенди, де всі бажаючі зможуть сфотографуватись на пам’ять.

Зазначимо, що також на День молоді у Луцьку відбудеться грандіозний спортивний фестиваль «Молодь — за здоровий спосіб життя».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
УУУ Показати IP 25 Червня 2015 11:17
Може і дійсно треба, що сюди прийшли сепари, щоб вам тусовщикам стало ще веселіше.В країні війна, а бидло бюргери їсть і фігньою займається
Іра до УУУ Показати IP 25 Червня 2015 11:31
Але ж ви параноїк. Вся Україна святкує і проводить заходи, а ви б тільки сиділи і обсирали людей. Вийдіть в люди і щось зробіть цікаве. Чи невдахам краще коментарі питати?
12 до УУУ Показати IP 25 Червня 2015 11:51
доколє ви будете нити?
Іра Показати IP 25 Червня 2015 11:51
да..вся Україна святкує..і там, де наші хлопці за секунду проживають життя...і там де діти граються осколками від снарядів....там святкують......да, Іра..але ж ви розумна...аж страшно
Анонім до Іра Показати IP 25 Червня 2015 11:59
День молоді і День Конституції святкують в усіх обласних центрах, а в ЛУцьку одразу в трьох місцях. парк, замок, театральний, порт сіті то всі ці люди кончені по вашому? а може все таки ви?
Учасник АТО Показати IP 25 Червня 2015 13:36
В тому і проблема навіть не на всеукраїнському рівні а навіть на Волині, в області де по співвідношенню мобілізованих і вбитих найбільші втрати, наша молодь буде св‘яткувати на крові тим паче за гроші Єремеєва якій пройшов в верховну раду і обкрадпє область збільшуючи свій вплив, такі ж самі за нього голосували як ті що будуть святкувати під час війни і кровопролиття. Після того як люди стають за вас життям а потім ми бачимо що вам всеодно тому що - Це ж свято давайте стрибати. Просто хочеться сказати одне соромно з такими людьми жити в одній країні тому що аж огидно від такого.
Лучанка до Учасник АТО Показати IP 25 Червня 2015 13:53
Підтримую, дійсно не до свят наразі, тим більше у православних Петрів піст
( до Учасник АТО Показати IP 25 Червня 2015 14:35
ти такий учасник, як я балерина...хлопці в багато прийде на свято, які служили і демобілізовані. Ізраїль живе роками в таких умовах як ми зараз. Тим паче на заході будуть благодійні аукціони для бійців АТО
ігор Показати IP 25 Червня 2015 14:26
люди зхаменіться!!! навіть у велилику війну були святкування. людям навпаки треба десь виходити щось бачити. тим паче що всі заходи передають кошти на ато . А сидіти біля телевізора і писати різний негатив це тільки прояв якихось своїх комплексів.
123 Показати IP 25 Червня 2015 18:11
І що ж ми будемо бачити на цих вихідних? П'яні пики з криками "Україна єдина"?. От і вся гулянка. Соромно мені за ниших людей.
Вітя до 123 Показати IP 26 Червня 2015 07:57
ну це ми бачимо зажди і явно не через такі концерти. напитись якраз молодь має де
Ярослав Волинський Показати IP 26 Червня 2015 18:52
Шановні сдописувачі!Зараз усі параноїки у світі,а особливо у Раші верещать,що Україна вже чуть лі не загинула.От якраз і треба показати усім придуркам ,що Україна жива,воює,працює,ростить свою молдодь,святкує як і раніше і пробачте в одному місті бачила усіх хто їй бажає зла.А головне,що Україна єдина!Молодь,це майбутне нашої держави і якщо ми їх не будемо підтримувати,то що ж ми за батьки.Я на свято піду,та їх підтримаю.
Любов Показати IP 28 Червня 2015 08:10
а звідки починатиметься парад наречених?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus