USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку на День молоді – грандіозний спортивний фестиваль

23 Червня 2015 13:13
У Луцьку 28 червня відбудеться спортивний фестиваль «Молодь — за здоровий спосіб життя», присвячений Олімпійському дню та Дню молоді.

Фестиваль «Молодь — за здоровий спосіб життя» - це молодіжний, спортивно-видовищний та культурно-просвітницький захід, головною метою якого є розвиток та популяризація олімпійського руху, поширення ідей олімпізму серед громадян, залучення молоді до регулярних занять оздоровчою фізичною культурою, організація змістовного дозвілля молоді.

Зі слів організаторів, програма фестивалю складатиметься з трьох частин:

1 — спортивна, в рамках якої відбудуться 10-ті ювілейні міжнародні змагання зі спортивної ходьби «Луцька десятка» та кубок України зі спортивної ходьби (І етап). У змаганнях візьмуть участь професійні спортсмени з різних регіонів України - майстри спорту України міжнародного класу, члени національної збірної команди України з легкої атлетики, а також спортсмени з Республіки Білорусь.

2 — фізкультурно-оздоровча та культурно-просвітницька, в рамках якої відбудуться забіги на різні дистанції серед усіх охочих, конкурси та забави (дартс, паркове орієнтування, настільний футбол, подолання туристичної смуги перешкод, жим гирі, обертання обруча, теніс настільний, силомір, парковий волейбол), змагання з баскетболу 3х3 серед молоді;

3 ярмарок громадських організацій (представлення діяльності найактивніших громадських лідерів та представництв студентського самоврядування), розіграш призів, патріотична розважальна програма (конкурс малюнку на асфальті, виступи сучасних молодіжних музичних виконавців та колективів, DJ-парад).

Окрім того, відбуватимуться благодійні заходи з метою залучення коштів на потреби учасників АТО.

Для участі в 2-й частині фестивалю достатньо заповнити картку учасника безпосередньо за місцем проведення заходу.

Розпочнеться фестиваль о 10:00 годині змаганнями зі спортивної ходьби «Луцька десятка».

Захід організовується комітетом по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради, відділом у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради за підтримки партнерів та спонсорів:

Луцької дитячо-юнацької спортивної школи легкої атлетики «Спартак», Волинського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, обласного відділення національного олімпійського комітету України, федерації легкої атлетики Волинської області, баскетбольного клубу «Волиньбаскет», благодійного фонду «Рідна Волинь», фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», кафе «Росинка», ТзОВ «Телеком-Сервіс», ТзОВ «Співдружність», Готель «Світязь», ТзОВ ВКФ «Євробуд», ТзОВ «Забіяка», ПАТ «Теремно Хліб», ТОВ ТД «Луцьккондитер» за інформаційної підтримки Інформаційного агентства Волинські Новини, інтернет-видань «Волинська правда», «VIP», «ВолиньРost», «Під прицілом», газети «Луцький замок», Волинського телебачення, ТРК «Аверс», відділу інформаційної роботи Луцької міської ради.

Тож, програма фестивалю буде такою:

11:30 - забіги на різні дистанції (вхід в центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки, вулиця Глушець):

1) спортсмени з обмеженими фізичними властивостями — дистанція 150 м;

2) вікова група до 7 років (юнаки, дівчата) — дистанція 50 м;

3) вікова група 7-9 років (юнаки, дівчата) — дистанція 200 м;

4) вікова група 10-12 років (юнаки, дівчата) — дистанція 300 м;

5) вікова група 13-15 років (юнаки, дівчата) — дистанція 500 м;

6) вікова група 16 років і старші (юніори, молодь, чоловіки, жінки) — дистанція 1000 м

(вхід в центральний парк культури і відпочинку ім. Лесі Українки, пішохідна алея, сцена) — дартс, жим гирі (16, 24 кг), силомір, настільний футбол, теніс настільний, жонглювання футбольного м'яча, обертання обруча, паркове орієнтування, подолання туристичної смуги перешкод, вікторини на олімпійську тематику, показові виступи спортсменів 3х3 (Театральний майдан); виступи сучасних молодіжних музичних виконавців та колективів, DJ-парад).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
укр Показати IP 23 Червня 2015 22:42
волинська десятка потужне змагання, а от все решта пуста трата часу
Андрій до укр Показати IP 24 Червня 2015 06:57
Не волинська а Луцька десятка. Тобі мабуть все що не роби - "Пуста трата часу". Організатори намагаються щось корисного зробити для людей. Ти б краще приєднався, закачав рукави та щось конкретне допоміг зробити у цьому житті, а не просто "пуста трата часу". Скажи що забави такі як малюнок на асфальті чи наприклад дартс, настільний футбол і інші забави для дітей і молоді це не корисно проведений час у неділю, а "пуста трата часу" !!!!!????
Лучанка Показати IP 24 Червня 2015 10:14
В перше, такого маштабу, ніколи ще Луцьк не бачив більш грандіозного спортивного свята ДУРФАКУ !!! І це усе завдяки організаторам які крім ДУРФАКУ нічого в голові не мають.. А де інтелект і культура??????? БЕМОЗГЛІ КОНІ!!!!!
Сашко- проказник)) до Лучанка Показати IP 26 Червня 2015 11:55
А ви такі розумні?? Тоді беріть шахмати, зіграємо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus