USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Смерть Майкла Джексона офіційно визнали вбивством

10 Лютого 2010 10:37
Коронер Лос-Анджелеса (слідчий, який веде справи про загадкову загибель) опублікував повний звіт про результати розтину тіла короля поп-музики Майкла Джексона, який помер у червні 2009 року.
Згідно з опублікованим звітом музиканта було вбито передозуванням пропофолу (сильнодіючого анестетика). Про це повідомляє телеканал CNN.
Раніше особистий лікар Джексона кардіолог Конрад Мюррей повідомив, що зробив Джексону ін\'єкцію пропофолу, щоб допомогти йому заснути. Однак, за словами фахівця з анестезіології доктора Сельми Калмз, яка була найнята як консультант, на її пам\'яті «не було випадків використання пропофолу для полегшення безсоння», йдеться у звіті, передає ТСН.
Нагадаємо, Майкл Джексон раптово помер 25 червня 2009 року. Правоохоронні органи, які з\'ясовують обставини смерті співака, прийшли до висновку, що Джексон помер від декількох сильнодіючих медичних препаратів, введених особистим лікарем.
ЗМІ ще до того, як стали відомі результати розслідування обставин смерті Джексона, повідомляли, що Конраду Мюррею загрожує звинувачення в ненавмисному вбивстві. Однак офіційно ця інформація тривалий час не підтверджувалася. Звинувачення лікарю були висунуті лише 8 лютого.
Тим часом, Мюррей не визнав себе винним у ненавмисному вбивстві співака і його звільнили під заставу в 75 тисяч доларів.
Наступні судові слухання за участі особистого лікаря Джексона відбудуться 5 квітня.
Якщо суд визнає лікаря винним, йому загрожує до чотирьох років тюремного ув\'язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus