USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Солдатська міні-республіка з’явиться у Нововолинську

3 Квітня 2015 15:27
Cолдатську міні-республіку на один день, 13 квітня, створять у Нововолинську у парку культури та відпочинку. Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

«У понеділок, на другий день Пасхи, не сидимо ні в соцмережах, ні за широкими святковими столами і тим більше – не спимо: йдемо на благодійну акцію «Разом переможемо!». Це цікавіше й корисніше! Захід стартує о 13:00 у парку культури», – повідомляють організатори.

Благодійну акцію вони продумали як одноденне військове містечко: із блокпостом, солдатською їжею, зброєю та технікою! Різноманітні смаколики можна буде придбати в місцевих підприємців, кухарі зварять смачну уху, насмажать шашликів і пригостять запашним трав'яним чаєм.

На стадіоні відбудеться показовий матч між командою ФК «Волинь» та збірною «Нововолинськ-Іваничі». Після гри кожен зможе випробувати себе у стрільбі зі спортивної зброї.

На сцені виступатимуть талановиті учні Школи мистецтв та Дитячо-юнацького центру, для поціновувачів камерної музики –оркестр «Елегія». Вірші про Майдан та війну зачитає поет Анатолій Поліщук.

Різноманітні сувеніри від юних умільців можна буде придбати на міні-ярмарку, також відбудеться благодійний аукціон із цікавими лотами!

У найпривабливіших куточках професійні фотографи зроблять «фото патріота».

Містяни зможуть висловити свою думку в онлайн-проекті «Вільний мікрофон», а також написати найпопулярнішу мрію у товстій «Книзі побажань путіну».

Для спортсменів республіка буде цікава тим, що на ній можна буде поперетягувати канат, спробувати себе в арм-реслінгу; підняти гирю, а для тих, кому цікаві шахи, організатори підготували турнір.

Що стосується музчиної складової, то на сцені літньої естради перед гостями виступлять гурт «Good Life», учасниця «Голосу країни» Катя Рибак і «The Seven».

Зазначимо, що всі виручені від проекту кошти витратять на потреби нововолинських бійців, які зараз перебувають на передовій.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus