USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Справжні лікарі» консультуватимуть просто з голубих екранів

21 Січня 2010 08:34
Телеканал «1+1» запускає ток-шоу «Справжні лікарі». Дату виходу і слот прес-служба поки не уточнює.
«Вперше на українському телебаченні професійні лікарі обговорюватимуть актуальні медичні проблеми із зірками та експертами, даватимуть конкретні поради щодо тих чи інших процедур і препаратів, відповідатимуть на важливі запитання глядачів», - ідеться в пресовому повідомленні каналу.
«Справжні лікарі» виходитимуть щодня у будні. Програму вестимуть дитячий хірург Валерія Голерік, лікар-мамолог Андрій Бабік, фармацевт Валентина Хамайко та акушер-гінеколог Олег Маланчук.
Теми перших програм: контактні лінзи, так звана «пиво терапія», ліпосакція, а також надзвичайно актуальне питання «як кинути курити». У одній із перших програм прямо в студії буде проведено нескладну пластичну операцію, в інших випусках порадять  як правильно підібрати бюстгальтер, а також як боротися зі зморшками на обличчі і чого чекати від домашніх тварин, – передає Телекритика
Нагадаємо, 12 січня канал «Інтер» також в денному ефірі буднів запустив аналогічний проект «Знахарі».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus