USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сумська вважає, що її знімають з ефіру через Безлюдну

28 Жовтня 2009 12:57
«Ранок на «Інтері» з 9 листопада виходитиме без ведучих, а «Місце зустрічі» взагалі закриють. Ведуча цих проектів Ольга Сумська вважає, що такі дії керівництва телеканалу пов’язані з метою «прибрати всі започаткування Безлюдної».  Про це повідомляють «Волинські новини».
За інформацією видання Media Business Reports, основною відмінністю від попередньої версії стане відсутність ведучих та студії, а сама програма за форматом  нагадуватиме тележурнал. Окрім цього будуть розширені існуючі рубрики, зміниться змістове наповнення частини з них. Зокрема з\'явиться дайджест кримінального зведення, судова рубрика тощо.
Також, стверджує видання, «Інтер» планує припинити виробництво суботнього розважального проекту «Місце зустрічі». Скоро в ефір вийде фінальний концерт, відзнятий у межах святкування 13-річчя каналу у Палаці «Україна».
Ведуча цих проектів Ольга Сумська підтвердила ТК цю інформацію. 
«Мене навіть не викликали  до кабінету, щоб пояснити чому. Ціль одна – прибрати всі започаткування Безлюдної, якій я, до речі, дуже вдячна за все», – повідомила Сумська Телекритиці.
Нагадаємо, нещодавно багаторічний генеральний продюсер каналу Ганна Безлюдна пішла з займаної посади «за згодою сторін».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2009 10:07
Лучше тележурнал, чем такие ведущие.
ТЗЗ Показати IP 29 Жовтня 2009 12:00
Наконец-то ИНТЕР прислушался к мнению телезрителей!!! Ура! А Сумской нужно заниматься не самолюбованием , а заходить в Интернет и принимать к сведению мнение потребителей ее "творчества"
sl Показати IP 2 Листопада 2009 03:39
скоро на інтері одні євреї залишаться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus