USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Свято бойового гопака на Волині: стрибки по битому склу та смачний куліш

20 Липня 2015 10:38
Школа бойового гопака «ГЕРЦЬ» разом із козачатами днями продемонстрували глядачам справжнє традиційне бойове мистецтво українських козаків. Сказати, що атмосфера була фантастичною, - то нічого не сказати. Про це інформує ВолиньSport.

Кожен продемонстрований елемент сприймався на ура, особливий фурор викликали стрибки по битому склу керівника школи Романа Ковальчука.

Один із виступів відбувся у таборі «Ровесник», де гопаківці показали майстер-клас ударної та кидкової техніки, володіння холодною зброєю та елементи козацького характерництва.

Виступ присвятили діткам Луцьких районів та дітям Волновахи та Маріуполя, які були надзвичайно активними учасниками свята.

Міліціонери Волині провели оглядове дійство, де діти побачили різні маневри захвату та змогли спробувати на собі захисне спорядження (бронежилет, каску тощо).

А завдяки директору університету післядипломної освіти Петра Олежка, всі присутні скуштували смачнючий куліш, який аж пахнув вітрами козацьких степів.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
козак Показати IP 20 Липня 2015 12:23
Олешку присвоїв собі звання отамана - бо навчився варити куліш.
Анатоль_ Показати IP 20 Липня 2015 13:53
Я також полковник казачого війська Запорізького, а пані Наталко Семенівна моя джура

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus