USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Свято для дітей перед ДРАЦСом

1 Червня 2017 16:24
Спеціально для дітей підготували музичні виступи, театральні вистави, анімацій, різноманітні спортивні конкурси та безліч локацій із розважальними заходами чи майстер-класами.

1 червня традиційно відзначають Міжнародний день захисту дітей. Із цієї нагоди в Луцьку організували низку цікавих заходів, орієнтованих безпосередньо на дітей.

Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради, своєю чергою, підготувало фестиваль «Моє веселкове дитинство», який відбувається на площі перед луцьким ДРАЦСом.

Протягом усього дня діти разом із батьками можуть насолодитися концертно-розважальною програмою свята, яка включає виступи дитячих музичних колективів і молодіжних гуртів, а також театральні вистави та анімації.

Окрім цього, діти можуть взяти участь у різноманітних майстер-класах, локації з проведеннях яких розміщені по всій території площі. Наприклад, дітки мають змогу розписати дерев’яну фігурку, зробити власноруч листівку, виготовити ляльку-мотанку, змайструвати віночок із сіна, розписати футболку або намалювати щось на спеціально підготовлених полотнах.

На території «Мого веселкового дитинства» діє безліч спортивних локацій, де можна, наприклад, долучитися до турніру з шашок, змагань із настільного футболу, дартсу, набивання футбольного м’яча чи флорболу.

Директорка комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради Наталія Назарук розповіла, що до свята центр долучається спортивно-розважальною програмою, зокрема підготовлено показові виступи спортсменів.
«Зараз якраз розпочалася літня пора року і всі управління, відділи міської ради максимально намагаються залучити дітей до різних заходів, наприклад оздоровчих, спортивних і творчих, для змістовного проведення їхнього дозвілля на період канікул», – зазначила Наталія Назарук.

Вона теж підкреслила, що подібні заходи, як спортивні, так і майстер-класи, матимуть місце протягом усього літа: «Це не тільки одноразова акція чи на період літа, ми протягом усього року намагаємося залучати дітей, молодь, щоб популяризувати здоровий спосіб життя, щоб вони спілкувалися між собою, ділилися досвідом і цікаво проводили час».

«Ми були на святі в реабілітаційному центрі, звідти прийшли відразу сюди. Дитині сподобалося на малюванні. Хочемо ще сплести віночка», – поділився Юрій.
Працівниця управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Валентина Ананівна, своєю чергою, проводить майстер-класи для діток.

«Дітки залучені до різних видів майстер-класів. Вони розвиватимуться, писатимуть свої сподівання на наступний рік, бажання щодо проведення літніх канікул, найзаповітніші мрії, що би вони хотіли бачити в нашій державі, своїх родинах, власних життях», – сказала Валентина Ананівна.
Вона підкреслила, що управління організовує різні майстер-класи регулярно: «Ми запрошуємо діток різних категорій, із особливими потребами, із неповних сімей чи батьків яких позбавили батьківських прав».

Учениця п’ятого класу Аня відзначила, що свято їй дуже подобається і вона планує пробути на ньому весь день: «Я тут виступала, малювала на мольбертах, малювала на асфальті крейдою і зробила «Книгу мрій».
Пенсіонерка Галина розповіла, що прийшла на фестиваль разом із онуком.

«Основне – те, що дітям весело і цікаво», – звернула вона увагу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Я Показати IP 1 Червня 2017 16:45
Люблю свята,люблю дітей,але люди добрі,я можу прийти до себе до дому і ВІДПОЧИТИ після роботи,це бахкання музики вже в печінках сидить,то віруючі то любителі бендери,то весілля їде сигналять в неділю як не нормальні то ще хто...кожен раз цей гул,вікна не помагають пластикові,для цього є парк і інші відповідні місця,давайте поважати один одного
Анонім до Я Показати IP 1 Червня 2017 16:58
Продай квартиру. Купи її біля парку.
Я до Анонім Показати IP 1 Червня 2017 17:35
Хотів тобі порадити купити ророзум,але не продається
Лола_Бані до Анонім Показати IP 1 Червня 2017 18:35
Яка дотепність, мабуть Петросян та Степаненко ваші родичі. А якщо по темі - людина правда хоче відпочити після робочого дня. Чому у своїй квартирі немає спокою ні в будні, ні у свята? Я прекрасно розумію, що це. Бо живу в будинку, де територію зайняла приватна фірма, а з іншого боку - нічний клуб
Анонім до Я Показати IP 1 Червня 2017 17:50
Готовий помінятись квартирами!!! І я буду мучитись замість Вас!!!))) А в мене дуже спокійне, тихе місце!!! Цікавить??? )))
Я до Анонім Показати IP 1 Червня 2017 19:43
Ні,дякую,місця типу"під ялинкою"і біля парку "в кущах" не цікавлять,сам вже якось там живи
Жителька Показати IP 2 Червня 2017 12:22
Людоньки порадійте просто,що дітям було свято, що вони отримали кайф. Не можна ж бути такими егоїстами(((
Іринка Показати IP 2 Червня 2017 13:54
А нам сподобалося.. Хай би більше для дітей всіляких забавок було!!! Хай краще грають, співають на вулиці, ніж сидять по хатах в планшетах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus