USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Талашко в Луцьку не заспівав «Ніч яка місячна». ВІДЕО

8 Квітня 2010 18:00
Заслужений артист Української СРСР, виконавець ролі лейтенанта Скворцова у фільмі «В бій ідуть одні старики» Володимир Талашко у Луцьку відверто розповідав про свою викладацьку діяльність, згадував минуле та намагався спрогнозувати розвиток українського кінематографу.

Ковельчанин за походженням актор Володимир Талашко завітав на Волинь на запрошення Ковельського міського голови Сергія Кошарука. Протягом п’яти днів виконавець однієї з головних ролей культового фільму Леоніда Бикова «В бій ідуть одні старики» гостював у санаторії «Лісова пісня» біля озера Світязь.

Талашко розповів, що нині працює викладачем Національного університету театрального мистецтва імені Карпенка-Карого, відвідує кінофестивалі та навчає молодих медійників у «Інтершколі».

Кінозірка критикував сучасну молодь за небажання вчитися та мас-медіа за поверховість. «Ми все зараз робимо під телебачення. Ми виховуємо дітей, готуємо їсти, кохаємо дружину під телебачення… Я не сміюся над телебаченням. Але канали не стукають до душі, свідомості людської, вони повинні робити її кращою, доброю», - зазначив актор.

Талашко згадував своїх друзів-акторів, зустрів на прес-конференції своїх одногрупників, старих друзів, серед яких Валерій Маренич.
Дочекатися виконання пісні «Ніч яка місячна» знаменитим голосом актора присутнім не пощастило – Талашко трохи прихворів. Проте, актор зізнався, що й досі має чудовий голос і найбільше боїться, що коли-небудь його втратить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus