USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Центр Луцька прикрасили гігантські писанки

13 Квітня 2017 18:02
У рамках презентації проекту «Великодні барви» на Театральному майдані Луцька встановили сім гігантських писанок, які прикрашатимуть центральну площу міста протягом Великодніх свят.

Організували акцію арт-студія «П'ятерня» спільно з Луцькою міською радою. До проекту долучились волонтери, маленькі лучани, навчальні заклади та арт-студії міста, зокрема: Луцький базовий медичний коледж, арт-студія «П’ятерня», Всеукраїнське об’єднання українок «Яворина» та ГО «Чарівний пензлик», НВК «ЗОШ № 24 - технологічний ліцей», «SINO-SOLOMA», гімназія №4 імені Модеста Левицького, художня студія «Барва», волонтерський рух «Меценати для солдата» разом з дітьми Небесного Легіону. У якості символічного заохочення колективи отримали похвальні грамоти, а також матеріальну премію у розмірі 500 гривень.

Присутніх та учасників дійства привітав заступник міського голови Олександр Рачков, який також подякував учасникам за їхні роботи від імені виконувача обов’язків міського голови Ігоря Поліщука.
«Такі акції дуже корисні та зближують лучан. Особливо напередодні такого світлого та великого свята, як Великдень», - зазначив Рачков.

Керівник арт-студії «П'ятерня» Тетяна Мялковська подякувала учасникам за їхні ідеї та активність. Також зауважила, що в переддень свята важливо наповнити не лише «матеріальний святковий кошик», але й духовний. А така акція – чудова для цього нагода.
«Під час роботи над проектами ми думали про найкраще – мир, добро, взаємодопомогу», – підсумувала Тетяна Мялковська.

Зазначимо, що представники волонтерського руху «Меценати для солдата» планують продати на ярмарку маленькі писанки, виготовлені ними, а виручені кошти витратити на користь дітей, чиї батьки віддали життя, захищаючи Україну від російської агресії на сході.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus