USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку показали малярство в обличчях

30 Січня 2015 17:08
У Луцьку презентували унікальну виставку малярства «Лиця».

Уперше лучани та гості міста могли помилуватися унікальною експозицією 29 січня у приміщенні малого залу Галереї мистецтв волинської організації Національної спілки художників України.

Мешканці обласного центру матимуть змогу оцінити витвори волинського художника Констянтина Мазурика з 29 січня й до 8 лютого включно.
«Це - розповідь про друзів моїх, які далеко, які за межами, і які близько. Це розповідь про зв'язок енергій, живих і штучних, які допомагають нам бачитись і спілкуватись. Сьогодні я спостерігав за нею і за нами. Коли ти спілкуєшся онлайн, то багато чого зміщується, накладається, розтягується… Бачиш нове, яке можна передати старим хорошим способом і методом – живопису. Дивні і великі обличчя на екрані, які моментами набувають прекрасно-спотвореного вигляду, надихають. Тоді «тихенько» робиш снепшот і вперед, за пензля. Неймовірні деформовані пропорції, перебільшені пропорції, колір - і це допомагає пізнати себе і друзів. Ідеї, що допомагають життєвій творчості. Це і є розповідь. Розповідь без слів. Розповідь про друзів і розповідь про мене», - саме так охарактеризував власну виставку художник.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus