USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку покажуть авторську виставу «Щасливі»

13 Листопада 2015 10:10
Всіх охочих лучан і гостей міста запрошують відвідати авторську виставу «Щасливі» Християнського аматорського театру «Алетея», Луцького Василіянського монастиря, під керівництвом отця Августина Запоточного, ЧСВВ, та пані Ірини Бурко.

Про захід повідомляють організатори.

Події п’єси розгортаються під кабінетом стоматолога. Через комічність ситуації, в якій опинився головний герой, вистава в легкій ненав’язливій формі підштовхує глядача до роздумів над значенням довіри та допомоги ближньому в нашому житті.

Так, вистава відбудеться у суботу, 14 листопада 2015 року о 16:00 у палаці культури «Просвіта», що у Луцьку на вулиці Богдана Хмельницького,1.

Вхід – вільний.

Більше про театр «Алетея» - його акторів та репертуар – можна дізнатися за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
постійний читач Показати IP 13 Листопада 2015 10:58
Бував на виставах цього монастирського театру, багато приємних вражень, ці актори - аматори створюють чудову атмосферу в залі, підіймають настрій глядачів. Та головне вони завжди показують присутнім наскільки важлива віра в житті будь-якої людини!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus