USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку поєднали чотири виміри

2 Квітня 2014 18:45
Три виміри простору та вимір часу об’єднав у своїй інсталяції луцький митець Сергій Торбінов.

Виставку «Континуум» Сергія Торбінова презентували 2 квітня у Луцьку.

Голова правління Волинської обласної організації Національної спілки художників України Володимир Марчук зазначив, що цією інсталяцією продовжується традиція незвичних молодіжних виставок, за допомогою яких виховують нового глядача.



Назва виставки у перекладі з латини означає «суцільне, безперервне». Як пояснив митець, ідеєю було показати пошук, безперервний пошук кожної людини сенсу всередині себе. Важливими аспектами у цій роботі було зіставлення та дослідження процесів, як взаємовідносини людина-природа та людина-людина. Ці об’єкти можна порівняти з тілом, яке замкнене в матерію. Відбувається внутрішній спротив, пошук, боротьба добра та зла, усвідомлення себе, як частини цілого, безперервного та нескінченного. Зі слів Сергія Торбінова, проект є рефлексією на трагічні події, що відбувалися в Україні, тому переважає чорний колір. Об’єкт із червоною плямою «крові» був створений 22 січня. Це - як внутрішній супротив людини, об’єкт розрахований на сприйняття кожною людиною. На перший погляд об’єкті німі, ні про що не говорять, але вони розраховані на те, щоб людина подумала про те, ким вона є, та як їй рухатися далі.

Раніше роботи митця експонувалися у Львові, Києві, Яремчі, Коктебелі та інших містах України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
І Показати IP 2 Квітня 2014 20:06
це називається шедеври,мистецтво?Хто може зрозуміти,що передав "митець" на своїх витворах?
Марина Показати IP 3 Квітня 2014 20:21
я зрозуміла,я відчула.На мою думку такі твори вражають зсередини,дають змогу відчути себе,наповнитись ідеєю, вступити в контакт з твором ,з собою,з людством,з Життям...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus