USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку творилися магічні дива

27 Грудня 2015 23:10
Куди зникають люди і як вони за лічені хвилини опиняються у зовсім іншому місці – не могли зрозуміти глядачі шоу магії, яке представили лучанам. Чародійства, які відбувалися на сцені, важко «розкусити», навіть аналізуючи світлини чи зафільмовані моменти.

Шоу магії та ілюзій сьогодні, 27-го грудня, в Палаці культури Луцька представили артисти circus-NUR-theater зі столиці.

Охочих прийти на нього було чимало, зокрема дітей.

На сцені творилися незрозумілі для глядачів дива: прохід крізь металеву стіну, зникнення людини, перетворення тварин. Навіть стіл літав, танцюючи з головним магом.

Однією з найбільших несподіванок стала телепортація людини. Помічницю мага помістили у ящик на сцені. Ведучий показав, що він стоїть на столі, й під ним немає потаємного ходу. За кілька хвилин дівчина з ящика опинилася в кінці зали, а з коробки вистрибнула інша помічниця чародія. Ще одна загадка для глядачів: маг надув кульку, а коли луснув її, то з неї вилетів білий голуб.

Першокласник Владислав Щербатов, який прийшов на шоу, в захваті від побаченого, він каже, що дійсно – магія існує!

«Мені дуже подобаються фокуси на сцені. Дуже гарно виступають. Я думаю, що магія насправді існує», - каже школяр (на фото праворуч).
Серйозність магічних номерів розбавили жартівливі виступи клоунів, малеча у залі заливалася сміхом.

Усю цю атмосферу доповнював ароматний дим зі сцени, який, заповнюючи залу, додавав виступам загадковості та чарівності.

Довідково. Цирк-театр "НУР" створений відомим українським цирковим артистом, талановитим постановником та просто митцем Нуріддіном "Нуріком" Мулложановим. Програма, яку було презентовано у квітні 2015 року під назвою "Миру тобі, Україно!", за дуже короткий термін встигла полонити серця тисяч українських глядачів, дорослих та не дуже).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
олег Показати IP 28 Грудня 2015 07:30
так як в луцьк ніхто порядний неїде,то і цей балаган видається чудом! подивіться фільми : разоблачения коперфильда, секреты современной магии,обратная сторона магии,почитайте книжку : как твориться магия\ і вам усе стане ясно. не спорю, дітям цікаво! як кажуть : ловкость рук немного знаний физики-и никакого мошейничества!
Ірен Показати IP 28 Грудня 2015 08:08
Хлопці на першій фотці просто красунчики)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus