USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку «відгриміли» сільські репери «Курган & Agregat». Фото

10 Жовтня 2017 11:39
Атмосферний вечір для вірних шанувальників сільського репу, лірики про кохання, дружбу та життя влаштували «Курган & Agregat». Виступ у рамках нового туру гурту відбувся 6 жовтня у луцькому пабі Laphroaig.

«Курган & Agregat» - звичайні хлопці з Харківщини, які вважають себе "селюками" та відверто зізнаються, що не вміють читати реп. Однак, це не заважає їм "запалювати" тисячні натовпи на фестивалях, збирати повні зали по всій Україні та мільйонні перегляди на YouTube.

Луцьк та Тернопіль – одні з перших міст, якими розпочався осінній тур гурту. І попри те, що вечірка була відносно небагаточисельною, це не завадило шанувальникам весело провести час та досхочу наспіватись улюблених пісень з виконавцями.

«У цьому немає особливого кайфу, якщо приходить 300-400 людей і тільки 100 знають слова. Хай краще людей прийде менше, але всі будуть «в темі», підспівуватимуть та відриватимуться разом – оце дійсно задоволення», - кажуть хлопці.

Традиційно виступу хлопців передувала дискотека хітів нульових, яка налаштовувала гостей вечірки на тематичний настрій. І ось, на сцені ірландського пабу Laphroaig під гучні овації з’являються і самі «Курган & Agregat»: брати Аміль та Раміль і їх друг Жека.

Серед пісень гурту, які прозвучали в той вечір, були не тільки давно знайомі фанатам хіти, що вже зібрали більше мільйона переглядів на YouTube, але й відносні новинки. Приміром, «Енергія», яку створювали як новий хіт літа 2017 року разом з діджеями Tapolsky та VovKING. Що стосується Анатолія Тапольського, то з ним «Курган & Agregat» познайомились та почали співпрацю завдяки популярному київському блогеру з Волині Олександру Барабошку, більш відомому, як Krus, який «звів» їх між собою.

«Tapolsky скинув нам «мінус» (музику, - ВН), і ми з Жекою буквально за декілька зупинок в електричці придумали до нього текст», - кажуть хлопці.

Після виступу у Луцьку фанати ще довго не відпускали «Курган & Agregat» - від десятків бажаючих отримати фото чи афтограф не було відбою. А окремі відразу цікавились, коли хлопці завітають до Луцька наступного разу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus