USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку звучали шедеври світової класичної музики

21 Лютого 2018 22:47
Шедеври класичної музики від Вівальді, Брамса, Штрауса та інших відомих світових композиторів звучали для лучан у виконанні майже 20 скрипок, контрабасу та барабанів Академічного камерного оркестру Рівненської обласної філармонії.

Концерт камерної музики «Весняні голоси» відбувся у Палаці культури Луцька 21 лютого.

Директор Волинської обласної філармонії Сергій Єфіменко каже, що такі культурні обміни дають можливість розвиватися.

«У наших колег із рівненської філармонії сьогодні легка програма з відомою класичною музикою і вокальними номерами. Ми їх запросили, адже такі культурні обміни розвивають нас і глядачів. Ці традиції обмінних концертів у нас є ще із черкащанами, франківцями, тернопільчанами та житомирцями», - розповів Єфіменко.
Для слухачів музики зі сцени звучатали твори Георга Фрідріха Генделя, Антоніо Вівальді, Йоганнеса Брамса, Йоганна Штрауса, Мечислава Карловича, Луїджі Ардіті, Франческо Сарторі, Вітторіо Монті, Віктора Полторацького, Ірини Кириліної, Володимира Верменича.

Із сольними оперними партіями виступили Анастасія Янцур та Павло Мищук під дирегуванням Юрія Скрипника, концертмейстер - Ірина Козачук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus