USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У волинських маршрутках звучатиме українська пісня

24 Серпня 2014 13:31
З ініціативи ковельської міської влади у переддень свята Незалежності України в рамках акції «Слухай українське» місцеві перевізники отримали в подарунок збірки українських пісень. Їх передала водіям маршрутних таксі депутат міської ради Віра Федосюк.

Добірку пісень та запис дисків до Дня незалежності України підготували місцеві патріоти, - інформують у Ковельському міськвиконкомі. Ковельчани, які користуються послугами пасажирського автомобільного транспорту, неодноразово звертали увагу на те, що в громадському транспорті досить рідко звучить українська музика.

Зі слів начальника відділу економічного розвитку виконавчого комітету міської ради Андрія Товстиги, пасажирські перевезення в місті здійснюють перевізники приватної форми власності та 24 підприємця-перевізника на 39 автобусних маршрутах загального користування, на яких працює 65 транспортних засобів. Відтепер у них лунатиме українська пісня.

У збірку входять пісні відомих усім виконавців: Софії Ротару, Назарія Яремчука, Оксани Білозір, Таїсії Повалій, Ані Лорак, Наталки Могилевської.

Є й чимало молодіжних гуртів, які уже багато років демонструють високі стандарти української музики. Це - Океан Ельзи, Мандри, Made in Ukraine та інші.

Тож, їдучи в автобусі чи маршрутці, ковельчани зможуть насолодитися улюбленими піснями українців: «Червона рута», «Чорнобривці», «Смерекова хата», «Пісня про рушник», «Черемшина», «Мальви».

Найбільше пісень, які увійшли до збірки, про Україну, сповнені любові до рідної землі та рідного краю.«Для нас головне, аби пасажирам було зручно і комфортно. Особливо зараз, коли в державі ведуться бойові дії, не усім хочеться слухати веселі пісні та ще й російською мовою (саме такі найчастіше звучать по радіо). Тому ми дуже вдячні за подаровані компакт-диски, які дозволять водіям вмикати під час руху відомі українські пісні, багато з яких патріотичного спрямування», - зауважують підприємці-перевізники.

Серед розмаїття зарубіжних творів українська музика – найкраща. Бо вона наша, рідна. Українські виконавці підкорюють своїм талантом увесь світ. І хоч у кожного власні смаки щодо музики, слухати наше – українське, подобається більшості. Особливо сьогодні – у час патріотичного піднесення. Ініціатори та організатори акції хочуть не лише популяризувати вітчизняну музику, а й виховувати почуття національної гордості, підтримати українців у складний для держави час патріотичною піснею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
У ТЕМІ Показати IP 24 Серпня 2014 13:33
Давайте ще водіїв у вишиванки з шароварами вдягнемо, так би мовити, у доповнення образу.
Олег 32 до У ТЕМІ Показати IP 24 Серпня 2014 19:17
Краще хай звучить українська музика чим шансон,і водій буде краще виглядати в вишиванці і шароварах, чим деякі водії в шортах і з голим торсом їздять!
віктор Показати IP 24 Серпня 2014 15:30
не дай можливості путіну вмерти він не дасть можливості тобі жити
Марійка Показати IP 25 Серпня 2014 23:05
Ще не одна тисяча полішуків повинна загинути щоб в автобусних диск-джокеїв звучала українська, або цивілізована пісня і музика, а поки буде попса російських зеків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus