USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У колонії влаштували гармидер

1 Лютого 2010 16:13
У Ковельській виховній колонії театр-студія «Гармилер» показала виставу «Гарольд і Мод».
«Гармидерівці» показали вихованцям колонії історію кохання  молодого хлопця до літньої жінки,  історію про те, як світле і високе почуття відроджує в людях бажання жити» - розповіла учасник театру Соломія Сидун.

Актори «Гармидеру» виступили в колонії вдруге. Перша вистава відбулася минулого року. Тоді «Гармидер» запропонував комедію «На перші гулі».

«Виставу хлопці сприйняли «на-ура»: аплодували, сміялися, були дуже щирими та емоційними» - сказала Соломія Сидун.

Вистава «Гарольд і Мод» в репертуарі театру – не перший рік. Наприкінці минулого року «Гармидер» оновив постановку, замінивши акторів і вдосконаливши постановку. Прем’єра вистави відбулася у Луцькому районному будинку культури 26 грудня.
Виступ «Гармидеру» в колонії відбувся за сприяння громадської організації «Асоціації захисту прав молоді Волині» у рамках проекту «Покращення доступу до правових знань осіб, які перебувають у місцях позбавлення волі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus