USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У китайців забирають «Аватар»

19 Січня 2010 15:36
Державна China Film Group повідомила кінотеатри, що 23 січня показ 3D-версії «Аватару» має припинитися. Уряд побоюється, що надто багато громадян можуть провести паралелі між тяжким становищем героїв «Аватару» людьми На\'ві, вигнаними зі своїх земель, і численними, часто жорстокими, виселеннями мешканців із будинків, які заважають китайським забудовникам.
Інтернет-блоги заполонили повідомлення про неминуче зникнення фільму з екранів, народ обурений.
Прем\'єра фільму відбулась 4 січня і запам\'яталася довгими чергами до кас кінотеатрів, Планувалося, що фільм буде в показі до 28 лютого і збере 500 млн. юанів ($74 млн.).
Китай має лише 550 кінотеатрів із 3D-екранами. Зняття з прокату «Аватара» означатиме,  що в аудиторії не буде іншого вибору, аніж дивитися фільм «Конфуцій», з гонконгською зіркою Чоу Юн-Фат у головній ролі, – пише «Телекритика».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus