USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Києві оберуть пісню для «Євробачення-2010»

3 Березня 2010 18:54

Із шести пісень 6 березня члени журі оберуть лише одну. Саме цю композицію представник України Василь Лазарович виконає на «Євробаченні-2010».

6 березня відбудеться національний відбір пісні, з якою український співак Василь Лазарович представлятиме Україну на Міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2010», передає ТСН.
Під час шоу Лазарович виконає шість пісень, запропоновані українськими та іноземними композиторами. Одну з них за допомогою журі буде відібрано для «Євробачення-2010».
Крім Василя Лазаровича, виступлять також українські зірки і конкурсанти «Євробачення-2010». Очікується приїзд представника Болгарії Міро.
Нагадаємо, що 29 грудня НТКУ без проведення національного відбору прийняла рішення про те, що Україну на «Євробаченні-2010» представить співак Василь Лазарович. Фінал міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2010» відбудеться 29 травня в столиці Норвегії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Evil Показати IP 3 Березня 2010 20:04
Цього року я вперше не вболіватиму за Україну на конкурсі Євробачення.
Snap_x Показати IP 3 Березня 2010 20:30
Цікаво, опозоримося знову...???
seal Показати IP 3 Березня 2010 21:07
Дайош зірку Василя! А якщо серйозно, то не потрібно робити з конкурсу "Євробачення" чогось надзвичайного. ІМХО, тільки у пострадянських країнах з цього роблять грандіозну подію. У Європі ж цей конкурс сприймається як можливість попсових виконавців заявити про своє існування.
Evil Показати IP 4 Березня 2010 22:10
Естраду полонили одні "зірки Василі", створені "продюсерами Валєнтінами" та "пающіє труселя", естраді капєц.
seal Показати IP 4 Березня 2010 22:42
До Evil. Ну чого ж відразу капець? Чи у музичному просторі України мало достойних виконавців? "ОЕ", "ВВ", "Гайдамаки", "С.К.А.Й." та інші їм подібні (щоправда, всі вони виконавці трошки іншої музики, ніж та, яка є форматом Євробачення. Але вони туди не претендують, і правильно роблять). Що ж до попси, то тут не можу з Вами не погодитись. Більшість сьогоднішніх виконавців, як на мене, це метелики-одноденки, виконавці, як правило, одного-двох шлягерів, якими заїжджують ефіри всіх радіостанцій і про яких через кілька місяців уже ніхто і не згадує.
Evil Показати IP 6 Березня 2010 14:04
To seal. Я ж не сказала, що мало, я сказала "полонили". Ніхто з продюсерів не хоче робити музику, а хоче робити гроші. Коли я слухаю класичні романси (ще збереглися у мене на платівках), я плачу, бо відчуваю, що це не повториться. Я би ще поїхала на Емму Шаплін, Цезарію Евору. Подобаються і самобутні пісні Чорногорії, Герцоговини, Сербії (на Євробаченні якраз таку красу можна інколи почути). Океан Ельзи це вже бренд, я навіть не можу слова сказати супротив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus