USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку назвали знавців Шопена

17 Вересня 2010 11:46
На радіовікторину «Фредерік Шопен – композитор і піаніст» надійшло 79 робіт з різних куточків Волині та Рівненщини.
У медіа-домі Волинської ОДТРК відбулося нагородження переможців конкурсу, пише сайт Луцької міської ради.
Співорганізаторами заходу виступили Генеральне консульство Республіки Польща у Луцьку, управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міської ради, Волинське радіо та Товариство польської культури на Волині імені Еви Фелінської.
Василь Федчук, який одночасно є ідейним натхненником заходу та секретарем журі вікторини, представив тих учасників, яким вдалося не тільки найповніше розкрити питання конкурсу, але й доповнити їх ілюстраціями або поетичними композиціями.
Генеральний консул Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку Томаш Янік вручив нагороди переможцям вікторини та наголосив, що «вічна музика Шопена і надалі для багатьох залишається джерелом натхнення».
Заступник Луцького міського голови Анатолій Пархом’юк також відзначив найкращих учасників вікторини цінними подарунками та дипломами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Катерина Лук'янчук Показати IP 17 Вересня 2010 13:46
А де ж імена самих учасників, яких відзначили? Хіба то основне, попіарити посадовців?
poppy Показати IP 17 Вересня 2010 20:12
Та ВН чомусь останнім часом грішить інтригуючими назвами статей. Так і тут -у назві написано, що "назвали знавців Шопена".Якщо назвали- то і Ви назвіть! І ім"я, і прізвище, і місто, звідки переможці. Катерина, у мене те саме враження склалося, - основним було пропіарити посадовців.
ЛітРедактор Показати IP 17 Вересня 2010 20:44
Це точно))) Можна було б "скатати" з Телерадіогазети чи Волинського монітору прізвища лауреатів... Тим паче, час для цього в "новинарів" був від середи, коли й було нагородження))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus