USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку пройшов благодійний «Форпост». ФОТО

27 Грудня 2010 12:54
У Луцькому РБК 26 грудня в рамках всеукраїнської акції «Миколай про тебе не забуде» відбувся заключний захід акції - благодійний рок-концерт «Форпост» за участі волинських рок-гуртів.
Рок-концерт був акустичним – на ньому звучала повністю «жива», без штучного підсилення музика.

До Луцька завітав Нововолинський гурт "Елегія», який вперше виступав у обласному центрі. Також відвідав захід і рівненський гурт «Флаєр», який презентував пісні зі свого першого альбому.

Допомагали акції і луцькі колективи «Небоcry», дебютував гурт «Невід’ємна деталь» (екс-«Копірайт») і гурт «Фіолет», який презентував свій акустичний міні-альбом «Ігри з датами в календарі».

Зібрані з концерту майже 700 гривень підуть на доукомплектовування усіх подарунків для дітей на «Фабриці святого Миколая», що діяла з 1 грудня у рамках акції.

Так, 200 волонтерів Фабрики збирали солодощі, фрукти, одяг, канцелярію – все, окрім грошей, аби потім зробити подарункові пакунки та рознести їх по домівках дітей-сиріт, дітей-інвалідів, дітей з малозабезпечених, неблагополучних та багатодітних сімей.

Як пояснює керівник акції Оксана Лойко, більшість подарунків рознесли 18 грудня, напередодні дня святого Миколая, проте залишилось ще 40 невідвідуваних сімей. Саме на подарунки для них підуть зібрані гроші.

Лойко зазначає, що у рамках акції вони не збирали жодного разу кошти, за винятком цього концерту: «Іграшки переважно нам привозили школярі. Школи нам привозили їх бусами – цілі мішки такі набиті іграшками», - сказала Лойко.

«Були випадки просто, коли громадяни чули від ЗМІ про таку акцію – прийшов чоловік, не назвався, поставив три ящики мандаринів. Прийшов наступний, не назвався - тридцять ящиків вафельок. Прийшла жіночка, не назвалась, сказала, що працює на ринку, що в неї закінчився сезон і передала нам літній одяг для дітей»», - розповіла керівник акції у Луцьку.
На концерті також нагородили найактивніших волонтерів акції, серед яких найменшими були дванадцятирічні шестикласники.

Загалом акція «Миколай про тебе не забуде» охопила 1300 дітей.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
таня у. Показати IP 27 Грудня 2010 16:02
аааааааааа!!!! гарно як! нові пісні Фіолету це просто фантастика. люблю вас!
Дивно ... Показати IP 27 Грудня 2010 18:17
А я бачив на листівці що там декілька співорганізаторів а про них навіть не слова ((( отак воно буває
Яринка Показати IP 30 Грудня 2010 15:13
Фіолет були найкращі!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus