USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Художники Волині продають картини задля військових

30 Липня 2014 17:15
Волинські митці презентували свої картини на виставці-аукціоні «Пам’ятати заради майбутнього». Гроші за продані роботи передадуть волинським бійцям, які отримали поранення під час воєнних дій в зоні АТО.

Відкриття виставки робіт художників «Пам’ятати заради майбутнього» відбулося в рамках фестивалю «Бандерштат-2014: перезавантаження» сьогодні, 30 липня, у Галереї мистецтв ВОНСХУ, що на вулиці Лесі Українки, 24а.

Експонують 42 роботи. Це доробок 32 митців, 29 з яких - волиняни. По одній картині представили від рівнян, львів’ян і киян.

«Уже 8 рік поспіль ми проводимо ідеологічний фестиваль національного духу «Бандерштат». Цього року, окрім подібних благодійних акцій, ми всі кошти, від придбаних квитків, спрямуємо на точкову допомогу волинським військовим», - розповідає арт-директор фестивалю Сергій Мартинюк.
Організатор виставки Оксана Гузь запевняє, що всі кошти дійдуть до військових.

«Так, в неділю відбудеться продаж картин. Гроші ми перерахуємо на фонд «СТОПРАК», який займаєтсья благодійною діяльністю. Вони вже не можуть їх ані зняти, ані використати в якихось інших цілях, окрім як закупити медикаменти. Тому вони точно дійдуть до тих, кому необхідні», - наголошує організатор виставки.
З її слів у них є список, в якому зазначено імена 43-х поранених волинян і ще 14-ти, яких розшукують.

За організовану виставку-аукціон подякував айдарівець.

«Дякую за підтримку, вона нам необхідна. Це добре, що подібні виставки організовують. Ви ж розумієте, що кожен військовий має серце, і коли ми отримуємо допомогу, підтримку, то це додає сил, і бойового духу. От я отримав від дітей листи підтримки з малюнками, то зранку, встаючи, дивлюся на них і настрій поліпшується», - розповідає офіцер «Айдару» на прізвисько «Алмаз».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ая Показати IP 27 Липня 2016 02:27
Хочу донести що гарна справа. Низький уклін Волинянам.
Назар Показати IP 10 Вересня 2017 12:24
+

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus