USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку відкрилася виставка старих весільних фото. ФОТО

12 Листопада 2010 10:23
У Луцьку відкрилася фотовиставка, на якій представлені півсотні старовинних весільних фото, найстаріші з яких - 20-х років минулого століття.

Зі слів одного з організаторів виставки – представника агентства «Family» Олени Степанюк, таку виставку відкрили, аби продемонструвати молодому поколінню цінність старих фото й закликати молодих людей зберігати старі світлини, адже вони дуже багато можуть розповісти про історію та традиції народу.

«Ми намагаємося привернути увагу молоді до історії, дати змогу порівняти сучасних молодят і колишніх: їхній одяг, вирази обличчя, емоції, поставу. Це наша історія і її не можна викидати. Адже наші весільні фото теж колись стануть «ретро».

Олена Степанюк зазначила, що на виставці, окрім цього, є можливість порівняти старі українські та закордонні фото. «Спеціалісти допомогли нам віднайти фото зарубіжних молодят і стилізувати їх у стародавньому вигляді» - зазначила вона.

Як розповів волинський фотомайстер та письменник, автор п’яти книжок по фотографії Іван Головня, щоб зробити один вдалий знімок, колись потрібно було по півгодини налаштовувати фотокамеру. При цьому людина, яка позувала для світлини, повинна була увесь цей час сидіти нерухомо.

Виставку також відвідала директор Луцкого РАЦСу Тамара Калинович, яка побажала організаторам успіхів і нових творчих досягнень.

Сучасну фотографію на виставці представляли роботи луцького фотографа Василя Шевчука. «Для мене весільне фото – це швидше хобі, ніж комерційна діяльність. Щоб зробити дійсно гарні та яскраві світлини треба докласти набагато більше зусиль, ніж це здається сторонньому глядачу. Потрібно відчути настрій наречених, вловити моменти, які показують їхні почуття» - розповів фотограф.

Фотограф також запевнив, що підтримує теплі та дружні стосунки майже зі всіма парами, яких доводилось фотографувати, цікавиться їхньою подальшою долею.
Відвідувачі виставки також мали змогу сфотографуватися зі справжніми мімами та послухати музику від ді-джея Піонера.


Виставка триватиме до 25 листопада і переглянути її можна безкоштовно за адресою проспект Соборності, 18, (приміщення Луцького РАЦСу).

Організаторами виставки виступили Волинська Асоціація колекціонерів «Паритет» та весільна агенція «Family».

Після відкриття виставки організаторои запросили гостей на фуршет від ресторації «Family».














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Iрен Показати IP 12 Листопада 2010 11:37
Чудова ідея.
Zozulechka Показати IP 12 Листопада 2010 12:02
Класний захід, нестандартний!!Так тримати!!))
Inna Показати IP 12 Листопада 2010 12:43
виставка дійсно чудова! організація супер! дівчата-молодці!бажаю успіху їм! )
Льолік Показати IP 12 Листопада 2010 17:25
Молодці, дівчата! Я в захоплені! Чекаю, поки хтось організує вистаку жіночих трусів таких моделей, які носили наші бабусі. На поясі була така резинка, якою можну було бугая втримати, внизу - теж. Ці очкури давили тіло і залишали синяки. Про "привабливість" цього видовища я говорити не хочу. В 60-х роках в СРСР приїхав французький модельєр, побачив ці "шедеври мистецтва" жіночої білизни, закупив велику партію різних фасонів і зробив в Парижі тимчасову виставку, яка згодо стала музеєм . Обовязково поцікавтесь у своїх бабусь і прабабусь.
ЛітРедактор Показати IP 16 Листопада 2010 18:24
Льолік, а ви - фетишист...?!?)))
Luke Показати IP 18 Листопада 2010 13:40
Цікаво, а оті фото з графіті на стіні та активним використанням фотошопа теж старі весільні чи так для попіаритися?
Губка Боб Показати IP 18 Листопада 2010 14:04
ти новину читай! там же ж фотограф ще один свої фото давав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus