USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку вшанують жертв голодоморів

26 Листопада 2010 14:06
У Луцьку 27 листопада пройдуть заходи до Дня пам’яті жертв голодоморів.

Про це повідомили 26 листопада у Луцькій міській раді.
Тож у суботу, 27 листопада у Палаці культури міста Луцька о 14:00 розпочнеться мистецька година «Дзвони пам’яті».

О 15:00 від Театрального майдану до Замкової площі стартує скорботна хода за участю духовенства та громадськості міста з вшанування пам’яті жертв голодоморів.

Близько 15:20 до пам’ятного знаку Християнського милосердя та пам’ятника жертвам політичних репресій на Замковій площі покладуть квіти. Тут відбудеться панахида та мітинг-реквієм з вшанування пам’яті жертв голодоморів.

О 16:00 на Замковій площі стартує загальноукраїнська акція «Засвіти свічку».

Луцька міська рада закликала «усіх людей доброї волі, незалежно від національності, громадянства та віросповідання, усіх, хто поділяє біль та скорботу українського народу», взяти участь у цих заходах.

«Закликаємо Вас у цей день обмежити проведення розважальних заходів, зменшити звучання музики у громадському транспорті, вивісити Державний прапор України з траурною стрічкою на адмінбудівлях підприємств, установ, організацій та взяти участь у жалобній громадській акції «Засвіти свічку», - йдеться у повідомленні Луцькради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus