USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Нововолинську пройшов концерт DJUICE-туру

22 Лютого 2011 15:40
У Нововолинську 19 лютого у пройшов перший концерт DJUICE-туру містами Волинської області.

Учасниками заходу стали гурти «Штраф Авансом» (м. Нововолинськ), «Інші» (м. Володимир-Волинський), Saturday Night» (м. Львів), «Елегія» (м. Нововолинськ), «Ріплей» (м. Луцьк), «Фіолет» (м. Луцьк).

Концерт відвідало більше 200 мешканців Нововолинська.
За словами співорганізатора DJUICE-туру в рамках проекту «Форпост» Марини Хромих, перший концерт більше ніж просто вдався.

«Ми дуже раді, що завдяки перемозі у проекті «DJUICE ГРАНТИ», молодь Волині має змогу ознайомитися із музичною творчістю молодих українських виконавців. Кількість і реакція людей у Нововолинську нас приємно вразили. Навіть не сподівалися побачити стільки любителів волинських молодих гуртів. Також приємно здивував доволі високий рівень культури і поведінки молоді на концерті», – відзначила Марина Хромих.

В рамках реалізації проекту «Центр модерної української культури «Форпост» за перемогу у Всеукраїнському соціальному конкурсі «DJUICE ГРАНТИ», буде проведено ще 5 концертів: у Володимир-Волинському, Ківерцях, Ковелі, Іваничах та Луцьку. Успішний старт реалізації проекту у Нововолинську засвідчує, що DJUICE підтримує талановиті ідеї та надає молодим музикантам можливість самовираження.

Проект «ФОРПОСТ» стане важливим поштовхом для розвитку не лише музичної сфери регіону, але й активізації усієї молоді Волинського краю, - перекоанні організатори.
Після DJUICE-туру, на базі сайту «Молодіжний Портал Волині» заплановано створення окремої сторінки, де кожен молодий виконавець чи просто поціновувач української музики зможе ознайомитися з переліком наявних в регіоні репетиційних баз, магазинів музичних інструментів та закладів, де можливе проведення виступів. Також на сайті буде розміщена інформація про молоді гурти, які діють на Волині з посиланнями на їхні сторінки в мережі Інтернет.

Довідково:

«DJUICE ГРАНТИ» — всеукраїнський соціальний студентський проект, у рамках якого студенти зможуть отримати гранти для реалізації волонтерських соціальних ініціатив, спрямованих на популяризацію молодої української музики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
прєдставітєль другого опєратора Показати IP 23 Лютого 2011 10:25
Учасниками заходу стали гурти «Штраф Авансом» (м. Нововолинськ), «Інші» (м. Володимир-Волинський), Saturday Night» (м. Львів), «Елегія» (м. Нововолинськ), «Ріплей» (м. Луцьк), «Фіолет» (м. Луцьк)МЄГАГЛОБАЛЬНЕ турне МЄГАГУРТІВ МЄГАПОЛІСАМИ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus