USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ріо Мадонна тусувалася з українським музикантом

16 Лютого 2010 18:26
Американська співачка Мадонна прийшла на Бразильський карнавал у Ріо в компанії дочок, свого коханого Хесуса Луса і фронтмена гурту Gogol Bordello, вихідця з України Євгена Гудзя.
Про це повідомляє видання Сутки. Компанія насолоджувалася видовищем з VIP-ложі, де також були присутні представники адміністрації Ріо. Про це свідчать фотографії західної преси. «13-річна Лурдес збуджено ділилася з матір\'ю враженнями. 23-річний Хесус Лус по-батьківськи обіймав трирічну дочку Мадонни Мерсі Джеймс. Розташований ліворуч від дівчинки Євген Гудзь завершував родинну композицію», - повідомляють «Сутки». Зазначимо, що Мадонну і Гудзя об\'єднують не тільки дружні відносини, але ділові – у 2008 році в прокат вийшов фільм знятий Мадонною «Бруд і мудрість», у якому Гудзь зіграв головну роль. Нагадаємо, що в грудні 2009 року Євген Гудзь зі своїм гуртом Gogol Bordello приїжджав до Києва в рамках фестивалю BALKANFEST – передає Кореспондент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 16 Лютого 2010 18:52
який Гудзь український музикант....це є виходець з совка, зі циганським та єврейськими коріннями...думайте ,шо пишете..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus