USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У родинному гнізді Косачів вибрали кращих читців

14 Лютого 2011 16:54
У літературно-меморіальному музеї Лесі Українки, що в селі Колодяжне Ковельського району, 13 лютого відбувся обласний конкурс читців «Мій любий краю».
Захід традиційно проходив у родинному гнізді Косачів. У конкурсних змаганнях взяли участь 49 читців з усіх районів і міст області. Вони позмагалися у трьох вікових категоріях, повідомили у прес-службі облдержадміністрації.
Переможцями конкурсу стали Анна Гайдук та Олена Лисюк з Горохівського районного народного дому «Просвіта».
А в ковельському міському народному домі «Просвіта» відбувся обласний огляд-конкурс народно-інструментальної музики «Калинова сопілка», у якому взяли участь 33 колективи та 570 виконавців.
Перемогу здобув народний аматорський оркестр народних інструментів «Тоніка» Камінь-Каширського районного будинку культури.
Організатори творчих заходів – управління культури і туризму облдержадміністрації, Навчально-методичний центр культури Волині, відділи культури та Ковельської райдержадміністрації та міськвиконкому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus