USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українську «Глухоту» не оцінили у Берліні

18 Лютого 2010 12:18
На ювілейному 60-му Берлінському кінофестивалі назвали переможця в категорії Кращий короткометражний фільм.
Український фільм «Глухота» Мирослава Слабошпицького залишився без нагород, повідомляє Кореспондент.
Кращим короткометражним фільмом визнано роботу режисера зі Швеції Рубена Остлунда Handelse Vid Bank («Подія в банку»).
«Фільм Рубена Остлунда – це відображення нашого часу. Фільм знятий однією камерою і без єдиного склеювання, камера тільки наближається і віддаляється, ніби режисер взяв матеріал, знятий камерою спостереження. Прекрасні діалоги, людські образи представлені з гумором», - такий висновок винесли члени міжнародного журі. У стрічці мова йде про пограбування банку, в короткометражці задіяні 96 акторів.
Як повідомлялося, у конкурсі короткометражних фільмів брав участь 11-хвилинний фільм «Глухота» режисера Мирослава Слабошпицького. Це єдиний фільм з України, представлений у конкурсній програмі 60-го Берлінале.
Нагадаємо, 60-й Берлінський міжнародний кінофестиваль стартував 11 лютого і триватиме до 21 лютого. У межах фестивалю відбулася прем\'єра нового фільму Романа Поланскі – «Письменник-привид».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus