USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Усього три палатки – ярмарок рушників по-луцьки. Фото

9 Травня 2010 13:26
Дощова погода не дозволила провести в обласному центрі Волині масштабний ярмарок вишиваних рушників.

У цьому переконує оргкомітет Першого всеукраїнського фестивалю вишитого рушника «Вшиті обереги єднання».

У плані святкових заходів було передбачено, що відкриття ярмарку вишитих рушників «І на тім рушничкові» відбудеться на Замковій площі. Однак на там нікого немає. Замок Любарта та міст коло нього прикрашали папірці із написом «Через несприятливі погодні умови відкриття ярмарку переноситься на вулицю Лесю Українки. Оргкомітет».

На вулиці Лесі Українки рушників теж не було. Лише на Театральному майдані розмісилися зо п’ять наметів, де продавали рушники, вишиті пояси та вишиванки. Ще три намети торгують прикрасами із бісеру, дерева та вовняними предметами.

Лучани охоче підходять до палаток, цікавляться товаром, проте купую неохоче - ціни «кусаються». Приміром, вишиванки коштують від 200 до 500 гривень. Вишиванки з чорної тканини – 250-300 гривень.

Попитом користуються хіба що вишиванки із геометричними орнаментами. Рушники українських майстринь ще не знайшли своїх покупців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дерусифікатор Показати IP 9 Травня 2010 17:51
В українській мові нема слова "палатка"...
ДЕПОЛОНІЗАТОР до Дерусифікатор Показати IP 7 Серпня 2010 01:58
В українській мові нема слова-ШПИТАЛЬ, ПОЛІЦІЯНТ,МЕШКАТИ,ПОТЯГ,АМБАСАДА,МЕШКАННЯ,,,,, НАМЕТ РОДОМ ТАКОЖ ВІД СКАУТІВ ,,,ЕЩЕ ПОЛЬСКА НЕ ЗГІНЕЛА!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus