USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вагітна Яна Клочкова обирає пологовий будинок

23 Листопада 2009 19:07

«Золота рибка України» Яна Клочкова менше стала з\'являтись на вечірках та почала носити вільне вбрання.
У світі шоу-бізнесу справжній бебі-бум. Днями з\'явилась інформація про те, що олімпійська чемпіонка з плавання, а останнім часом знатна тусовщиця 27-річна Яна Клочкова готується стати мамою – ТСН.
«Яночка зараз ще на ранньому терміні вагітності, але вже обирає пологовий будинок, де буде народжувати, – повідомило джерело з оточення Яни. – Вона стала рідше відвідувати вечірки і носить вільні вбрання, щоб приховати ледь помітний животик».
Клочкова вже обирає собі пологовий будинок. У списку – приватна клініка «Ісіда», пологовий будинок № 5, де народжувала Тіна Кароль, і пологовий будинок № 7, який дуже люблять жінки з родини Ющенків.
До речі, президентська дочка Віталіна Ющенко і Яна Клочкова – друзі в «Однокласниках». Може, саме новоспечена мама Віталіна порадила Клочковій лікарів і свою палату, де нещодавно сама народила дочку.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юка Показати IP 23 Листопада 2009 21:52
у цій нехитрій справі головне не пологовий будинок, а справжні фахівці, які там працюють. вибір повинен стояти між лікарями, адже від того хто і як прийматиме пологи залежатиме дуже багато.
Dmytro Показати IP 23 Листопада 2009 22:09
Ото новина, все тепер не засну доки Клочкова не зробить свій вибір!(((
VSC Показати IP 24 Листопада 2009 11:28
А, папа кто? Какой выбор сделала Яна Клочкова в момент зачатия?
Свой Показати IP 24 Листопада 2009 12:48
С Богом, Яночка! 2 VCS у вас несколько нездоровый интерес )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus