USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Василь Шкляр у Луцьку презентує книгу, герой у якій – лучанин

16 Листопада 2015 13:05
Василь Шкляр презентує у Луцьку книгу «Чорне Сонце», в якій йдеться про бійців полку «АЗОВ», – повідомляють організатори.

Нагадаємо, про те, що книга вийде друком, автор розказав ще на початку серпня, коли виступив під час гутірки у рамках фестивалю українського духу «Бандерштат».

Героями книги стали реальні бійці «АЗОВу», позивні яких письменник не змінював. Серед них є й волинські бійці − Чек, Моцарт, Глядач, Руна, Хорват, Кузя, Сократ, а також описується героїчна загибель Хоми.

Про одного з героїв книги – бійця полку «Азов» на псевдо «Кузя» Інформаційне агентство Волинські Новини писало раніше. Так, хлопець родом з Криму, проте одружився на лучанці та нині живе у Луцьку. Назва книги «Чорне Сонце» є символічною, оскільки це не лише давній магічний елемент, а й знак, зображений на емблемі полку «АЗОВ».

Щодо суті книги, то її описують так: «Хто і навіщо затягує криваву драму? Чому гинуть найкращі? Чому місцеві вважають своїх визволителів ворогами? Яким наш герой бачить майбутнє Вітчизни? Глибока, сповнена смутку, болю й надії оповідь хлопця, якого честь і сумління змусили взяти до рук зброю».

На презентацію запрошують вже завтра, 17 листопада, о 18:00 в Палац культури, що на вулиці Богдана Хмельницького, 1.

Зазначимо, що вхід – вільний.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus