USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вічне мистецтво показали на Волині. ВІДЕО

21 Жовтня 2014 17:47
Унікальну виставку малюнків подарували горохівчанам. Експозицію робіт, виконаних графічним олівцем художником-аматором Сергієм Сидорюком, відреставрували в Кривому Розі. Про це інформує ТРК «Аверс».

«Життя коротке, а мистецтво вічне» – саме під такою назвою побачила світ виставка малюнків художника графіки. Її організували в рамках програми «Реабілітація через творчість» Волинська обласна благодійна організація стомованих інвалідів «Астом-Волинь» та благодійна місія в місті Горохів «Сонце любові». Це вже шоста виставка цієї програми. Проте саме вона найбільше вражає своєю історією виникнення.

Спочатку цю виставку показали криворіжцям, потому Світлана Комарова подарувала її на батьківщину художника в місто Горохів. На загальний огляд графічні картини розмістили в залі благодійного центру «Сонце любові». Згадати та насолодитися творчістю свого земляка прийшли друзі, однокласники, рідні та просто ті, хто знав художника.

Сестра автора малюнків, Галина Грицюк каже, що не очікувала такого результату: «Зовсім інакше дивиться воно, як у тих клаптиках, в яких воно було намальоване. Спасібо вам, Світлано Михайлівно».

Директор Волинської обласної благодійної організації стомованих інвалідів «Астом-Волинь» Катерина Мельник: «Ми хочемо з допомогою творчості допомогти нашим людям, які мають певні проблеми, обмежені фізичні можливості, вони прагнуть творити прекрасне, і ми дякуємо всім, хто причетний до цієї виставки».

Творчіть художника знайшла своє продовження в онуці Олександрі. Юна майстриня бісероплетіння неодноразово ставала переможницею різних конкурсів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Аманда Показати IP 21 Жовтня 2014 19:22
Класн1 малюнки. В1дтворення бо1в осоливо вражаэ - дуже реал1стично. Дякуэмо родин1.
НН Показати IP 22 Жовтня 2014 08:40
хорошо что не всегда когда говорят пушки - молчат музы.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus