USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Від України на «Євробаченні» виступить Гурська. ВІДЕО

1 Серпня 2010 13:37
Національний відбір на дитяче «Євробачення» проходив у Міжнародному дитячому центрі «Артек». На участь в конкурсі від України претендували 14 виконавців. Юлія Гурська з Вінниці виконала пісню «Мій літак» Сергія Марусич і одержала найвищі оцінки глядачів і журі.

Про це 1 серпня повідомив «Фокус».

Конкурс юних талантів «Дитяче Євробачення-2010» відбудеться 20 листопада в «Мінськ-Арені» в столиці Білорусі. У конкурсі беруть участь співаки від 10 до 15 років.

Як повідомляє прес-служба Першого національного каналу, «молодший брат» «дорослого» «Євробачення» пройде вже у восьмий раз. У цьому році вперше в конкурсі братиме участь Молдова. Також на дитяче «Євробачення» повернулися Латвія, Литва і Швеція.

Остаточний список країн-учасників: Білорусь, Бельгія, Вірменія, Грузія, Латвія, Литва, Македонія, Мальта, Молдова, Нідерланди, Росія, Сербія, Україна, Швеція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus