USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанин створив ролик «Незалежність»

25 Серпня 2014 08:00
Лучанин Павло Бондаренко зробив відеоролик "Незалежність", присвячений Небесній Сотні та подіям в Україні. Про це чоловік повідомляє на своїй сторінці у соціальній мережі.

Варто зауважити, що автор раніше долучався до створення мультфільму про Луцьк.

До відеороботи "Незалежність " Павло розмістив таку антотацію: "Незалежність не дається людині від народження. Вона не набувається після закінчення ВНЗ та отримання роботи. Її неможливо знайти на вулиці, у кіно, в крамниці чи ресторані, її неможливо видивитися у телевізорі. Незалежність жевріє, розгорається і шириться серцями. Змушує відкрити очі та збагнути свою рабську позицію в ярмі державного режиму. Дух незалежності змушував виходити на площі та вимагати поваги до себе. Пізніше дав до рук каміння та дерев'яні щити, відправив у чорний попіл протистоянь. В чорному тумані назавжди залишилася сотня найкращих, величезна плата за шлях до вогнища свободи. Наш святий обов'язок зберегти дорогоцінний подарунок від Майдану, розділити цей вогонь на частини та поселити у наших серцях. Варто постійно підтримувати його, захищати від ворожих вітрів та наруги і за жодних обставин не передавати його до чужих рук. Поки жеврітимуть іскри, поки розгораються вогні, поки ми стоятимемо пліч-о-пліч, нам не втратити нашу незалежність".

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
жж Показати IP 25 Серпня 2014 09:07
дуже вагоме досягнення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus