USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинські письменники видаватимуть електронні книги

13 Травня 2010 17:09
На Волині з’явиться електронна «Антологія поезії про кохання».

Про це під час прес-конференції, присвяченій виставці-продажу «Книги Великої Волині» розповіла волинська письменниця Ніна Горик.

Голова обласної організації Національної спілки письменників Ніна Горик розповіла, що ідея електронних книг волинських письменників з’явилися давно. Проте до її реалізації «руки не доходили», «ідея висіла в повітрі».

Нині письменники прагнуть іти у ногу із часом і планують видавати свої книги на компакт-дисках. Горик стверджує, що твори волинських письменників можна знайти у всесвітній мережі інтернету. Щоправда, про створення окремого сайту для митців пера із їхніми творами поки що не йдеться.

Наразі готується випуск компакт-дисків із «Антології поезії про кохання».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus