USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин дебютував із «Розстріляними вишиванками»

11 Листопада 2010 16:34
Любомир Горбачук із Луцька видав свою першу збірку оповідань.
Книгу «Розстріляні вишиванки» автор присвятив своєму внукові, повідомляє Волинська ОДТРК.
До неї увійшли сім оповідань, розрахованих на читачів середнього і старшого віку. Сюжети автор взяв із власного дитинства, яке пройшло у селі Волиця Барилова, що між берегами річок Судимівка і Дібрівка на межі Львівської і Волинської областей.
«Неординарний маємо випадок. Людина досить зрілого віку, інженер за фахом, написав збірку оповідань, новел, при читанні яких щемить серце – настільки вони життєво правдиві, реалістичні і захоплюючі. Автор ніколи не брався за перо, а тут – як спалах блисквиці, як чистий дощ серед сонячного дня», – так написав член Національної спілки журналістів України Леонід Лагановський у передмові до книги «Розстріляні вишиванки».
Любомир Горбачук вже працює над новою книгою. Це буде повість «Вертеп». Автор сподівається, що вона побачить світ уже навесні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ігор Показати IP 12 Листопада 2010 13:03
Книжечка чудова.Раджу всім незалежно від віку.Думаю,отримаєте насолоду від чудової мови,компоновки викладу тощо.
vinaly Показати IP 9 Травня 2012 16:07
Прочитал повести Горбачукы. Очень понравились.Главное в том, что они написаны честно и от души. Они передают точное описание села тех лет, и восприятие ребенка, который остро чувствует несправедливость, которой была насыщена идеалогия насильственного навязывания западноукраинскому народу коммунистическими изуверами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus