USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинянин виграв гран-прі за читання віршів Шевченка

16 Березня 2011 15:52
На другому Всеукраїнському конкурсі читців творів Тараса Шевченка «Тарасовими шляхами», що був присвячений 197-й річниці від дня народження поета ы проходив у Луцьку, перемогу здобув десятикласник Роман Климарчук із Каменя-Каширського.
Загалом у літературному змаганні участь взяли 60 школярів із 17 областей України, - повідомляє Волинська ОДТРК.
«Визначитися із переможцями було дуже складно, адже неталановитих серед учасників конкурсу не було», – зізналася співголова журі, народна артистка України, актриса Волинського академічного облмуздрамтеатру імені Тараса Шевченка Людмила Приходько.
Переможець конкурсу розповів, взагалі акторською майстерністю не займається, але погодився взяти участь на пропозицію вчительки. «Спочатку спроби були невдалі, – каже він, – а потім справа зрушилася: район, область і, нарешті, я кращий в Україні».
«Мене переповнюють емоції, гордий тим, що захистив Волинь», – додає учень.
«Високий рівень організації, цікава і насичена культурна програма, а найголовніше – дуже приємні люди», – так відгукнулася про цьогорічний конкурс режисер театру «Ніка» при Київській гімназії №48 Людмила Охватенко.
Усі учасники другого Всеукраїнського конкурсу читців творів Тараса Шевченка «Тарасовими шляхами» отримали заохочувальні призи і подарунки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus