USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За «Піратів Карибського моря-4» Депп отримає 35 мільйонів доларів

20 Листопада 2009 18:33
Кінокомпанія Walt Disney готова заплатити актору Джоні Деппу близько 35 мільйонів доларів гонорару і відсоток від касових зборів за зйомки в четвертій серії «Піратів Карибського моря: На дивних хвилях».
Джоні Депп зіграв головну роль «Джека-Горобця» у трьох попередніх серіях «Піратів…». Тепер американець роздумує, чи погоджуватися на продовження фільму. Якщо він скаже «так», то може стати найбільш оплачуваним актором сучасного кінематографу, відібравши пальму першості у своїх зіркових колег-акторів Тома Хенкса, Тома Круза та Мела Гібсона, - повідомляє Lenta.ru.
Головну жіночу роль у картині може зіграти Пенелопа Крус, із якою студія веде переговори. У четвертих «Піратах…» також зніматиметься Джеффрі Раш, який грав у перших фільмах капітана «Барбоссу».
Зйомки фільму «Пірати Карибського моря: На дивних хвилях» розпочнуться навесні 2010 року. Режисером проекту став Роб Маршалл.
Нагадаємо, що після раптового звільнення голови Walt Disney Studios Діка Кука актор Джоні Депп заявив, що немає натхнення для зйомок у наступних частинах «Піратів Карибського моря». Поповзли чутки, ніби кіностудія вже шукає заміну Джонні Деппу для п\'ятої та шостої частини фільму. Мовляв, після четвертої серії актор має намір відмовитися від образу Джека Горобця. Чутки досі не підтверджені, але й не спростовані
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юка Показати IP 21 Листопада 2009 01:13
Пірати Карибського моря без Деппа - не Пірати, думаю, інші частини без нього приречені на поразку. (пригадується одразу "Один вдома 3" уже без Маколея Калкіна) :(
seal Показати IP 21 Листопада 2009 10:35
Солідарна підтримка Діка Кука, безумовно, справа хороша. Але й 35 мільйонів баксів плюс відсоток з прокату на дорозі не валяються. Так, що думаю ми ще побачимо Джоні Деппа у ролі Джека Горобця в наступних частинах Піратів. А те, що без Деппа цей фільм значно втратить, цілком погоджуюсь. Джек Горобець у виконанні Деппа неперевершений і ,безумовно, є основною родзинкою фільму.
Dmytro Показати IP 22 Листопада 2009 00:24
переконаний, що Джоні Депп буде згідний)
koketo4ka18=) Показати IP 18 Грудня 2010 23:04
Депп мусить погодитись бо без нього цей фільм не буде цікавий і фільм пролетить.Без Деппа і всіх інших акторів фільм буде тупий......Жвлко,що не буде Орланда Блума і Кіри Найтлі в 4 частині((((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus