USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Запальні мелодії скрипки Святослава Кондратіва у Луцьку. Фото

30 Вересня 2017 22:20
Послухати хвилююче звучання скрипки у виконанні Святослава Кондратіва в Палаці культури міста Луцька зібралося чимало охочих.

Концерт скрипаля-віртуоза у рамках Першого Всеукраїнського туру відбувся 30 вересня.

Музикант представив слухачам свою програму, у якій поєднав безсмертну класику із сучасними стилями та напрямками.

Виконавець презентував композицію «Фьорд», сувору та прекрасну, як і природа Норвегії, де проходили зйомки кліпу для цієї мелодії. Далі звучало ліричне скрипкове танго, під яке дуже важко танцювати, проте неможливо стриматися, щоб не спробувати. Пролунали також екзотична «Дорога в дюнах», «Life» та багато інших.
Автор розповідав історію кожної мелодії, яка звучала зі сцени, оскільки музикант побував майже на усіх континентах, в його творчому доробку присутні композиції, до створення яких його надихнули відвідані міста, – Венеція, Барселона, Нью-Йорк.

Усі композиції для скрипки Світослов Кондратів пише сам, і хоч його любов до цього інструменту незмінна, він також продемонстрував публіці свою гру на фортепіано.
На завершення концерту музиканти заграли палку мелодію «Гоп-Ца-ЦА» , тож присутнім таки не вдалося всидіти на місці, запальна музика заохочувала до танцю.
Довідково: Святослав Кондратів – випускник однієї з найсильніших академічних скрипкових шкіл України – львівської. Він закінчив спеціалізовану музичну школу ім. С. Крушельницької та Національну музичну Академію ім. М.Лисенка. Очолював гурт, який підтримував українську олімпійську збірну в Пекіні на ХХІХ Олімпійських іграх. Разом з етно-проектом об’їздив всю Америку та Канаду. Його запрошують на шоу «Голос Країни», де його скрипка допомагає здобувати глядацькі симпатії найкращим вокалістам проекту. У супроводі симфонічного оркестру його композиції звучатьна найбільших сценах українських міст, з ним разом кияни та гості столиці зустрічали Новий 2017 рік на Головній ялинці країни на Софіївській площі в Києві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олексій Показати IP 1 Жовтня 2017 08:11
Сцена, зал та глядачі на багато акуратніше виглядають ніж спудні маестро.
Олена Показати IP 1 Жовтня 2017 08:28
а чого було не помістити цей матеріал до виступу? у залі не було б вільних місць

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus